Αμοιβή 'χωρίς σύνορα' και φόρους για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Τραγούδησε στην Ξάνθη, πληρώθηκε στη Βουλγαρία


Χαιρετίσματα λοιπόν στην εφορία! Σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία κατέβαλε ο δήμος Ξάνθης το ποσό των 16.500 ευρώ, που αντιστοιχούσε στην αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη για μια συναυλία
Μια περίεργη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη "Διαύγεια", καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης φαίνεται να πληρώθηκε για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, μέσω Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", ο Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.
Στο τελευταίο για το 2015, δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης άνοιξε το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη, σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως "ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!