Νέο μήνυμα Πούτιν - Καταθέστε τα όπλα λέει στον Ουκρανικό στρατό


«Δεν διαπραγματεύομαι με μία συμμορία ναρκομανών και νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν ομήρους όλο τον ουκρανικό λαό»  είπε Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στη σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, η ομιλία του οποίου μεταδόθηκε από την ρωσική τηλεόραση.

«Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας, για να γίνουν πιο εύκολες οι διαπραγματεύσεις» ανέφερε απυθυνόμενος στον στρατο της Ουκρανίας ενώ τους κάλεσε να καταθέσουν τα όπλα τους

 «Μην επιτρέπετε σε αυτά τα εθνοτάγματα να χρησιμοποιούν τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, για ανθρώπινη ασπίδα. Είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με ναζιστικά τάγματα ασφαλείας του Κιέβου». συμπλήρωσε. προσθέτοντας: «Οι ναζί στην Ουκρανία συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες αναπτύσσοντας πυραύλους στο Κίεβο και στο Χάρκοβο»

Όπως είπε, επίσης «υπάρχουν περιοχές με αμάχους, τους οποίους προσπαθούν να κινητοποιήσουν για να μας κατηγορήσουν μετά ότι έχουμε επιτεθεί σε αμάχους. Αυτό γίνεται κατόπιν συμβουλών Αμερικανών». 

Νωρίτερα ο Πούτιν δήλωσε στον Σι Τζινπίνγκ ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να πραγματοποιήσει συνομιλίες υψηλού επιπέδου με την Ουκρανία, αναφέρουν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται ο Guardian ενώ  ο εκρπόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria ανέφερε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να στείλει την αντιπροσωπεία της στο Μινσκ για συνομιλίες με την Ουκρανία, δήλωσε στους δημοσιογράφους

https://www.naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»