Αντί για ασθενείς, στο ασθενοφόρο μεγάλης κλινικής είχε 320 κιλά χασίς (vid, pics)

 

Με έναν πρωτότυπο τρόπο προσπάθησαν να μεταφέρουν μέχρι την Αθήνα 320 κιλά χασίς. Μπλόκο σε ασθενοφόρο πασίγνωστης ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών, το οποίο μετέφερε περίπου 320 κιλά χασίς, πραγματοποίησαν αστυνομικοί στις 11 το πρωί στην είσοδο της Εγνατίας οδού στην Ηγουμενίτσα

Το ασθενοφόρο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση ύστερα από τηλεφώνημα που έγινε στην δίωξη ναρκωτικών Αθηνών την Πέμπτη το βράδυ. Το σήμα δόθηκε  και το σταμάτησαν για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν την πόρτα είδαν τους σάκους με την ινδική κάνναβη. Ο Έλληνας 41χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά.

Το ασθενοφόρο φέρει διακριτικά γνωστής ιδιωτικής κλινικής που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αττικής, όπου εικάζεται ότι ήταν και ο προορισμός των ναρκωτικών ουσιών. Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή της Κλινικής.

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε σήμερα (15-01-2022) το πρωί στην Ηγουμενίτσα κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ασθενοφόρο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και κατά την έρευνα που διενήργησαν στο εσωτερικό του διαπίστωσαν ότι ήταν έμφορτο με ταξιδιωτικούς σάκους.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν (13) σάκοι, που περιείχαν συνολικά (129) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -319- κιλών και -200- γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό -900- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Ακόμη, κατασχέθηκε το ασθενοφόρο, ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

https://www.policenews.eu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!