KYΠΡΟΣ

Aποθρασύνθηκαν οι Αττίλες και παρενοχλούν συστηματικά τους στρατιώτες μας στην πρώτη γραμμή. Ειδικές δυνάμεις του κατοχικού στρατού πλησιάζουν πολύ τα φυλάκια της πρώτης γραμμής στη διάρκεια της νύκτας για ν' αποδείξουν την καλή τους εκπαίδευση και την ικανότητά τους να διεισδύουν στις γραμμές της κυπριακής άμυνας. Οι σκοποί ενημερώνουν τους ανωτέρους τους και παίρνουν ως μόνιμη εντολή την αυτοσυγκράτηση. Παρόλο που έχουν διαταχθεί να έχουν ελεύθερες τις σφαίρες τους, απαγορεύεται αυστηρά να τοποθετήσουν τη σφαιροθήκη στο όπλο.

Ο κατοχικός στρατός γνωρίζει καλά ότι οι δυνάμεις της Εθνοφρουράς έχουν εντολές για αυτοσυγκράτηση και γι' αυτό κάνουν τις εξυπνάδες αυτές σε ευαίσθητα σημεία της γραμμής αντιπαράταξης, που εκτείνεται σε μήκος 183 χιλιομέτρων.

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις σημειώνονται στην περιοχή των Κεντρικών Φυλακών και στον Άγιο Παύλο στη Λευκωσία και υπάρχουν σχετικές αναφορές στρατιωτών που υπηρετούν εκεί, στους γονείς τους. Από την πλευρά του επίσημου στρατεύματος διαψεύδεται ότι υπάρχουν τόσο σοβαρά επεισόδια και αποδίδονται οι αναφορές των στρατιωτών σε υπερβολές και σε ακροαστικά θορύβων της νύκτας.

Η περιοχή είναι νεκρή ζώνη για 36 και μισό χρόνια και έχει αναπτύξει άγρια βλάστηση και φωλιές ερπετών και ποντικιών. Η κίνηση γάτων, ποντικιών και φιδιών ίσως τρομάζει τους στρατιώτες που προέρχονται από τα αστικά κέντρα και δεν γνωρίζουν καλά την άγρια φύση, μας είπαν από το ΓΕΕΦ. Στο μεταξύ, διαψεύδεται κατηγορηματικά από ανώτατη πηγή του στρατεύματος ότι οι Τούρκοι καταδρομείς μπήκαν μέχρι και σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς και αφαίρεσαν οπλισμό.

 Ο κατοχικός στρατός προκαλεί και εμείς εθελοτυφλούμε ...

Είναι αποκύημα φαντασίας, μας είπαν και κακώς αυτό διαδίδεται στις καφετερίες της Λευκωσίας και στα μπαράκια. Δεν γνωρίζω πού αποσκοπεί κάτι τέτοιο, μας είπε αξιωματούχος του στρατεύματος, τονίζοντας ότι αυτό κάνει συνολική ζημιά στην εικόνα της Εθνικής Φρουράς και στην αποτρεπτική της δυνατότητα.

Εμείς αυτό που βλέπουμε ότι ο κατοχικός στρατός έχει αποθρασυνθεί τελείως, και κατ' επέκταση η Τουρκία, και εμείς εθελοτυφλούμε με μόνη μας έννοια να μην κακοφανίσουμε τα αδέλφια μας.

Τα ίδια είχαμε και στις βραχονησίδες Ίμια, αλλά και στην Δερύνεια με τους ιερομάρτυρες μας Ισαάκ και Σολωμού.
Όσο δεν υπάρχει εθνική πολιτική δυστυχώς αυτά τα "τραγελαφικά" θα συμβαίνουν, με κίνδυνο τα εθνικά μας και όχι μονο, συμφέροντα.

ethnikolaikometwpo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!