Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΠΑΛΙ

  Εγώ μπλόκαρα τη συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα με την Ελλάδα

«Αγώνας» πατριωτισμού χθες στην αλβανική βουλή για το ποιος είναι ο πρωτεργάτης  μπλοκαρίσματος της συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα με την Ελλάδα. Έτσι η πρόεδρος της αλβανικής βουλής Γιοζεφίνα Τοπάλι δήλωσε από το βήμα της βουλής πως αυτή απέτρεψε την έγκριση από τη βουλή της συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα που είχε υπογράψει η αλβανική με την ελληνική κυβέρνηση.
Στην πρόεδρο της βουλής απάντησε ο βουλευτής του Σ.Κ. Εριόν Μπράτσε ο οποίος είπε πως η πλειοψηφία δεν μπορεί  να οικιποιείται πράγματα που δεν της ανήκουν, λέγοντας ακόμα πως »εμείς στείλαμε τη συμφωνία στο Συνταγματικό Δικαστήριο, ευαισθητοποιώντας και την αλβανική  κοινή γνώμη».
 Να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που το «νούμερο 2″ του Δ.Κ. του Σαλί Μπερίσα, η πρόεδρος της αλβανικής βουλής, παραδέχεται δημόσια πως ήταν αυτή που μπλόκαρε τη συμφωνία να οδηγηθεί προς ψήφιση στην αλβανική βουλή. Η παραδοχή αυτή δείχνει ξεκάθαρα το παιχνίδι του αλβανού πρωθυπουργού αναφορικά με το θέμα αυτό, ο οποίος βγήκε «καθαρός» απέναντι στην Ελλάδα κατηγορώντας πως  ήταν η αντιπολίτευση αυτή που μπλόκαρε τη συμφωνία.
Ωστόσο και πριν από τη δημόσια αυτή παραδοχή, αρκετοί ήταν που πίστευαν πως πίσω απ΄όλα είναι ο ίδιος ο αλβανός πρωθυπουργός. Αυτοί που γνωρίζουν καλά την αλβανική πραγματικότητα θεωρούν πως  αν ο Μπερίσα στήριζε την συμφωνία, το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν θα την είχε απορρίψει.πήγη Himara city

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!