Η Κίνα απαγορεύει τα Χριστούγεννα


Σε πολλά μέρη της Κίνας, εισάγονται περιορισμοί και απαγορεύσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, είτε με το πρόσχημα τον COVID-19 ,είτε με την εφαρμογή οδηγιών για την «κινεζοποίηση», που απαγορεύουν τους «δυτικούς» εορτασμούς, γράφει το θρησκευτικό περιοδικό Bitter Winter.

Το περιοδικό  δημοσιεύει μάλιστα ένα απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε από την περιοχή Γκουάνγκσί ,στο οποίο αναφέρεται ότι οι εντολές προέρχονται απευθείας από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚ Κίνας.

Το έγγραφο ζητά από τους διευθυντές στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία να βεβαιωθούν ότι οι μαθητές και οι δάσκαλοι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Το περιοδικό γράφει οτι με βάση τις οδηγίες του εγγράφου ,οι μαθητές και οι καθηγητές δεν απαγορεύεται μόνο να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο σχολείο ,αλλά και στο σπίτι. Όσοι πληροφορούνται για άτομα που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα ,καλούνται να το αναφέρουν αμέσως στη Δημόσια Ασφάλεια.

Στο έγγραφο που έχει τίτλο:« Διάδοση της κινεζικής παραδοσιακής κουλτούρας και απαγόρευση των δυτικών γιορτών»,τονίζεται οτι «τα  «Χριστούγεννα» ή «Άγια Νύχτα», είναι εμποτισμένα με βαθιά δυτική θρησκευτική κουλτούρα. Ορισμένα δυτικά έθνη βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία και τον πολιτισμό τους για να διαδώσουν τις αξίες και τον τρόπο ζωής τους στην Κίνα, προσελκύοντας τους νέους μας. Ορισμένες επιχειρήσεις θέλουν επίσης να επωφεληθούν από αυτή τη γιορτή για επαγγελματικούς λόγους, έτσι δημιουργούν το περιβάλλον και τον κοινωνικό αντίκτυπο αυτής της δυτικής «γιορτής».















Αυτό βλάπτει τον παραδοσιακό κινέζικο πολιτισμό μας»,αναφέρεται στο έγγραφο. Απαγορεύεται επίσης «σε δασκάλους και μαθητές να οργανώσουν οποιαδήποτε εορταστική εκδήλωση αυτής της δυτικής γιορτής. «Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι δάσκαλοι και οι μαθητές και όχι μόνο τα μέλη του Κόμματος, θα ακολουθήσουν και θα υπακούσουν στον κανόνα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ , αποτελώντας έτσι πρότυπο διάδοσης της κινεζικής κουλτούρας.

Εάν κάποιος βρει άτομα και οργανισμούς να κάνουν οποιαδήποτε εκδήλωση των «Χριστουγέννων» ή της «Άγιας Νύχτας», να επικοινωνήσει αμέσως με το γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κομητείας και τον σύντροφο Λι: Αριθμός: 17772028488» καταλήγει το έγγραφο.

https://www.naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!