Μεγάλη οικονομική ύφεση στην Τουρκία: Πολίτες σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν φθηνό κρέας


Μεγάλες ουρές σχηματίζουν οι Τούρκοι πολίτες στην Άγκυρα προκειμένου να αγοράσουν φτηνό κρέας. Στα κρεοπωλεία το κρέας πωλείται 300 λίρες/κιλό (15 ευρώ), στους κρατικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς 150 λίρες (7.5 ευρώ).

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα 20 ετών εξουσίας. Η Τουρκία πηγαίνει στις εκλογές εν μέσω τρομερής οικονομικής ύφεσης», σχολιάζουν τα αντιπολιετευόμενα μέσα, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που γίνονται.

Κιλιτσντάρογλου: «Δεν θέλω παλάτια – Ζω όπως οι πολίτες μου»

Ο κοινός υποψήφιος της Εθνικής Συμμαχίας της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποσχέθηκε και πάλι ότι μετά τις 15 Μαΐου θα χτίσει τα σπίτια των σεισμόπληκτων, χωρίς να πάρει πεντάρα.

Σε δηλώσεις από το σεισμόπληκτο Νουρντάγ είπε: «Υπόσχομαι στα αδέρφια και τις αδερφές μου που είναι θύματα του σεισμού από το Νουρντάγ ότι όλα αυτά τα κτίρια θα χτιστούν και δεν θα πάρουμε ούτε πεντάρα. Μετά τις 15 Μαΐου, όλα θα γίνουν και το κλειδί θα παραδοθεί. Δεν έχω βλέψεις για παλάτια. Θέλω να ζήσω όπως εσύ. Ζω ήδη όπως εσύ. Με τέτοιες πολυτέλειες δεν υπάρχουν μεγάλα ιδανικά, αλλά αυτή η κοινωνία χρειάζεται να αναπτυχθεί», είπε.

https://www.ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»