Προσπάθησαν και πάλι να «ελληνοποιήσουν» αλλοδαπούς

Πήγαν και πάλι να στήσουν φάμπρικα νομιμοποίησης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι ΠΑΣΟΚοι. Πως; Μέσω του εφαρμοστικού νόμου που αφορά στις αλλαγές στο χώρο της υγείας. Δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, προνοούν και για το μέλλον, χρειάζονται ψηφοφόρους… Έβαλαν λοιπόν κουτοπόνηρα μια διάταξη που θα χαρακτήριζε άστεγους χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Οι τελευταίοι θα δήλωναν είτε άστεγοι λοιπόν, είτε διαμένοντες σε ακατάλληλα καταλύματα, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διάφορα προνοιακά επιδόματα (τα οποία θα πλήρωναν τα κορόιδα οι Έλληνες φορολογούμενοι), που θα τους έδιναν και άλλου είδους «πατήματα» στο μέλλον. Αυτή τη φορά το πήρε χαμπάρι η ΝΔ, έβαλε τις φωνές και κάπως έτσι, η επίμαχη διάταξη αποσύρθηκε από τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη.
Φυσικά, όσοι το έκαναν αυτό, βλ. υπουργεία Υγείας & Εργασίας, είχαν στο βάθος του μυαλού τους να το «κλειδώσουν» με τον εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση, ώστε να υποβοηθεί η χορήγηση «ιθαγένειας» και να δημιουργηθεί μια κυψέλη ψηφοφόρων για τις ανάγκες των εν Ελλάδι αριστερών κομμάτων. Δεν τους βγήκε. Αλλά πόσα άλλα περνάνε, χωρίς να τα αντιληφθεί κανείς;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!