Ξέσπασε νέα κόντρα Παπανδρέου- Εκδοτών

Ξέσπασε νέα κόντρα Παπανδρέου- Εκδοτών
Η δημοσκόπηση της GPO προκάλεσε σοκ στη νέα κυβέρνηση και αποτέλεσε αφορμή για να βγει στην επιφάνεια η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τους βαρόνους των μέσων ενημέρωσης.


Ο Θ. Πάγκαλος ήταν αυτός που επελέγη από τον Γ. Παπανδρέου για να στείλει το μήνυμα στους εκδότες- εργολάβους, μιλώντας για αυτούς από του Βήματος της Βουλής! Η ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε έντονο προβληματισμό στα συγκροτήματα που εμπλέκονται σε δημόσιες προμήθειες και έργα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο όμιλοι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση έδειξαν την ενόχλησή τους προβάλλοντας σε έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις τον… Ευ. Βενιζέλο.

Οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου κράτησαν τις σχετικές αναφορές, απομαγνητοφώνησαν τα δελτία και έχουν σκοπό να τα αξιοποιήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα θέσει το θέμα στον νέο αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών, ζητώντας να παρέμβει σε όσους λειτουργούν ως οπαδοί του γιατί του κάνουν κακό. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι εκδότες. Αν θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους ανθρώπους που επιλέγουν να τους δημιουργούν συνεχώς προβλήματα ή αν θα τους αδειάσουν, επιδιώκοντας ένα νέο ξεκίνημα με την κυβέρνηση, που έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 155 βουλευτές.

Πληροφορίες από τα άδυτα των συγκροτημάτων αναφέρουν πως η εντολή είναι στηρίξτε τον Γιώργο και δείξτε το. Είναι προφανές ότι αναμένουν τους πόρους του ΕΣΠΑ και τα αυτοχρηματοδοτούμενα. Αν, όμως, αγνοηθούν στη μοιρασιά, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αλλάξουν γραμμή και… διευθυντές! Ήδη στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη μικροί και μεγάλοι εμφύλιοι παπανδρεϊκών και βενιζελικών. Αυτοί που βρίσκονται, όμως, πραγματικά υπό διωγμό, είναι όσοι είχαν προβλέψει την πτώση της κυβέρνησης και έριξαν τη «γραμμή» στα βράχια.   newpost

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!