Οργή Ισραήλ κατά Erdogan: Ο δικτάτορας που κρατάει υπό κατοχή την Κύπρο πρέπει να κατηγορηθεί για γενοκτονία

Οργή Ισραήλ κατά Erdogan: Ο δικτάτορας που κρατάει υπό κατοχή την Κύπρο πρέπει να κατηγορηθεί για γενοκτονία
O Ισραηλινός ΥΠΕΞ παρατήρησε σε οξύτατους τόνους ότι «αυτός που πρέπει να κατηγορηθεί για γενοκτονία είναι ο δικτάτορας Erdogan
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Israel Katz, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του Tayyip Erdogan, στον απόηχο των συνεχών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου περί γενοκτονίας κατά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.
Μάλιστα στην απάντησή του μέσω X, ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας έκανε και ειδική αναφορά στο Κυπριακό, όπως και στο Κουρδικό.
Ειδικότερα, ο Israel Katz παρατήρησε σε οξύτατους τόνους ότι «αυτός που πρέπει να κατηγορηθεί για γενοκτονία είναι ο δικτάτορας Erdogan, ο οποίος δολοφονεί τους Κούρδους πολίτες του, ο οποίος κατέχει τη Βόρεια Κύπρο και ο οποίος διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».


Erdogan για σφαγή στη Rafah: O Netanyahu και οι βάρβαροι θα λογοδοτήσουν

Προηγουμένως, ο Tayyip Erdogan είχε διαμηνύσει προς το Τελ Αβίβ, ότι η Τουρκία θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε ο πρωθυπουργός του, Benjamin Netanyahu και οι βάρβαροι να λογοδοτήσουν, με αφορμή την ισραηλινή επίθεση σε καταυλισμό αμάχων στη Rafah.
«Αυτή η σφαγή, που έγινε μετά την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου για τον τερματισμό των επιθέσεων, αποκάλυψε για μία ακόμα φορά το στυγνό και προδοτικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη.
Οπως ο Hitler, ο Milosevic, ο Karadžić και άλλοι φαραώ της Ιστορίας που θαυμάζουν, δεν θα αποφύγουν την κατάρα.
Ως Τουρκία, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ζητήσουμε λογαριασμό από τους βαρβάρους αυτούς, τους δολοφόνους αυτούς, που δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά» υπογράμμισε ο Erdogan.

www.bankingnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»