Κβαντική Θεωρία Αποδεικνύει ζωή μετά το θάνατο

Ο παγκοσμίου φήμης Robert Lanza επιστήμονας της κβαντικής λέει ότι μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη της ψυχής. Ο Lanza είναι ειδικός στην αναγεννητική ιατρική και επιστημονικός σύμβουλος της Advanced Cell Technology Company. Πριν γίνει γνωστός για την εκτεταμένη έρευνά του στην οποία ασχολήθηκε με βλαστικά κύτταρα, ήταν επίσης γνωστός για πολλά επιτυχημένα πειράματα σχετικά με την κλωνοποίηση απειλούμενων ζωικών ειδών. Όχι πολύ καιρό πριν, ο επιστήμονας ενεπλάκη με τη φυσική, την κβαντομηχανική και αστροφυσική. Ο Lanza επισημαίνει για τη δομή του ίδιου του σύμπαντος, και ότι οι νόμοι, οι δυνάμεις, και οι σταθερές του σύμπαντος φαίνεται να τελειοποιούν τη ζωή.

Ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά εργαλεία προς κατανόηση. Λέει επίσης ότι κουβαλάμε το χώρο και το χρόνο μαζί μας όπως οι χελώνες, που σημαίνει ότι όταν το κέλυφος ξεκολλήσει (χώρος και χρόνος), θα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Η θεωρία του υπονοεί ότι ο θάνατος της συνείδησης απλά δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο μια σκέψη, επειδή οι ​​άνθρωποι ταυτίζονται με το σώμα τους.

Πιστεύει ότι το σώμα πρόκειται να χαθεί, αργά ή γρήγορα, όταν σκέφτεται η συνείδησή τους ότι θα εξαφανιστεί.

Εάν το σώμα παράγει συνείδηση, τότε η συνείδηση δεν ​​πεθαίνει όταν πεθαίνει το σώμα.

Υποστηρίζει ότι το σώμα λαμβάνει συνείδηση ​​με τον ίδιο τρόπο που ένα κουτί με καλώδια λαμβάνει δορυφορικά σήματα, τότε φυσικά η συνείδηση ​​δεν τελειώνει στο θάνατο του φυσικού οχήματος.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει συνείδηση ​​έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου. Είναι σε θέση να είναι οπουδήποτε: στο ανθρώπινο σώμα και έξω από αυτό.

Ο Lanza πιστεύει επίσης ότι πολλαπλά σύμπαντα μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα και σε ένα σύμπαν το σώμα μπορεί να είναι νεκρό.                                                                    http://anekshghta.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5183.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!