Η ερωτική διάθεση βουλευτών απέναντι στην Ραχήλ Μακρή -Τι συμβαίνει στα διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών

 Η ερωτική διάθεση βουλευτών απέναντι στην Ραχήλ Μακρή -Τι συμβαίνει στα διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών


Μπορεί όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές να καβγαδίζουν μέχρι τελικής πτώσης, ωστόσο στα διαλείμματα το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Γαλάζιοι βουλευτές που νωρίτερα την έπεφταν στην Ραχήλ Μακρή, την κοιτούν διαφορετικά...

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στα διαλείμματα των εκπομπών επικρατεί -μάλλον- ερωτική διάθεση απέναντι στη βουλευτή των ΑΝΕΛ, αναφέροντας, μάλιστα, και δύο παραδείγματα.
«Στάσου... μύγδαλα»
Είναι χαρακτηριστική η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Κουτσογιαννακόπουλου, ο οποίος σ' ένα  τηλεοπτικό διάλειμμα πρόσφερε κάτω από το τραπέζι  αμύγδαλα στην κυρία Μακρή, με την υπόδειξη ότι ίσως με αυτά να παραμερισθούν οι διαφορές τους και να μονιάσουν. «Κρίμα που είσαι σε άλλο κόμμα» ήταν η απάντηση που έλαβε από την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, καθώς έπαιρνε από το χέρι του τα αμύγδαλα.
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, όμως, δεν ήταν ο μόνος γαλάζιος βουλευτής που εκδήλωσε την καλή του διάθεση απέναντι στην Ραχήλ Μακρή, στο διάλειμμα τηλεοπτικής εκπομπής.
Κάτι ανάλογο έπραξε ο συνάδελφός του Βασίλης Κικίλιας όταν βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τη Ραχήλ, καθώς της είπε: «Σε πάω, να ξέρεις, κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να συναντηθούν».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!