ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

lathrometanastes-syntagma

Θα φανταζόσασταν ποτέ λαθρομετανάστες να μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου έξω από το αμερικανικό Κογκρέσο για να καταγγείλουν την Αμερικανική Ακτοφυλακή;

Συνεχίζεται μεθοδευμένα η απόπειρα διασυρμού της χώρας και της αξιοπρέπειας των ανδρών του Λιμενικού που για 600 ευρώ παίζουν κάθε νύχτα κορώνα-γράμματα την ζωή τους στο πέλαγος αντιμέτωποι με λαθρέμπορους, εγκληματικά στοιχεία και αδίστακτους διακινητές από την Τουρκία. Δυστυχώς κάποιοι κατ’επάγγελμα “δημοκράτες” και “λαθρολάγνοι” έστησαν σήμερα το μεσημέρι μια συνέντευξη Τύπου-παρωδία που παρέπεμπε σε τριτοκοσμική χώρα μπροστά στη Βουλή επί του πεζοδρομίου της Λ. Αμαλίας . “Πάτησαν” στο δράμα των διασωθέντων προσφύγων, από το ναυάγιο του Φαρμακονησίου, για να εκθέσουν για μια ακόμη φορά διεθνώς την Ελλάδα και το Λιμενικό Σώμα.
Μετά τη “συνέντευξη Τύπου” ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.
Εκεί, πενταμελής επιτροπή με επικεφαλής τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που “κόπτεται” για τους λαθρομετανάστες αλλά όχι για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε θηράματα που καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται, βιάζονται κακοποιούνται από κάθε “αδήλωτο”…σύντροφο της,ζήτησε από τον διοικητή του τμήματος να παύσουν οι προσαγωγές από την Αστυνομία των ανθρώπων που επέζησαν από το ναυάγιο.
Για μια ακόμη φορά το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ,δράττοντας της ευκαιρίας, επέλεξε να κατασυκοφαντήσει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατ΄επέκταση να συμμετάσχει στην προσπάθεια διεθνούς διασυρμού της χώρας, απροκρύπτοντας τα πραγματικά γεγονότα.
Κρίμα για την πολιτική σκοπιμότητα που υπερβαίνει το εθνικό συμφέρον και το γόητρο της χώρας μας στο εξωτερικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!