ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ" ΤΡΑΓΑΚΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ «Δημοκρατία της Μακεδονίας» μέσα στην Ελληνική Βουλή!


Σε μία απίστευτη και πρωτοφανή για τη διεθνή πολιτική και διπλωματία, πρόκληση εντός της Ελληνικής Βουλής προέβη Σκοπιανός βουλευτής, ο οποίος σε επίσημη συνεδρίαση μίλησε για «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Παρών ήταν ο κ. Ιωάννης Τραγάκης, που προέδρευε της συνεδρίασης και ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν, με κανέναν απολύτως τρόπο, απέναντι στην άνευ προηγουμένου ενέργεια του βουλευτή.
Πιο αναλυτικά, στην αίθουσα γερουσίας του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.
Μεταξύ άλλων, ζήτησε και πήρε το λόγο ο Σκοπιανός βουλευτής Χαϊρούλα Μισίνι ο οποίος σε δύο σημεία της ομιλίας του χρησιμοποίησε τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Είναι ενδεικτικό ότι η πρόκληση του βουλευτή προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στη μεταφράστρια, η οποία «τραύλισε» στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεν προκάλεσε όμως καμία απολύτως εντύπωση, ούτε αντίδραση, από τους κ. Τραγάκη που προήδρευε της Διάσκεψης και τον Έλληνα(;) ΥΠΕΞ κ. Ευάγγελο Βενιζέλος.
Ο οποίος ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, όφειλε τουλάχιστον να διορθώσει τον κ. Μισίνι, για να μη πούμε ότι έπρεπε επί τόπου να τον διακόψει και να του αφαιρέσει εντελώς το λόγο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!