ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε όλη την οικογένεια του θείου του

Φρίκη χωρίς τέλος στη Β.Κορέα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να εκτελεστούν όλοι όσοι είχαν συγγένεια εξ αίματος με τον εκτελεσθέντα θείο του, Γιανγκ Σονγκ Ταέκ.
Επικαλούμενο πηγές από την Πιονγιανγκ, το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο αναφέρει πως η εντολή για τη μαζική εκτέλεση δόθηκε για να δείξει ο Κιμ Γιονγκ Ουν την αποφασιστικότητά του και να πατάξει με «σιδερένια» πυγμή μια πιθανή ανταρσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτελέστηκαν η μεγαλύτερη αδερφή του Ταέκ, ο άνδρας της Γιον Γιόνγκ τζιν (πρέσβης της Βόρειας Κορέας στην Κούβα), ο ανηψιός του Γιάνγκ Γιόνγκ χολ (πρέσβης της Β. Κορέας στη Μαλαισία) και οι δυο γιοί του, περίπου 20 ετών.
Ανήλικα παιδιά και εγγόνια των συγκεκριμένων αξιωματούχων φέρονται επίσης να έχουν εκτελεστεί. Σύμφωνα με την πηγή του Yonhap, κάποια από τα θύματα προσπάθησαν να αντισταθούν όταν τους έβγαζαν με τη βία από τα σπίτια τους και εκτελέστηκαν με πυροβολισμό δημοσίως!
Οι δυο διπλωμάτες ανακλήθηκαν στην Πιονγιάνγκ στις αρχές Δεκεμβρίου (σ.σ. ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ εκτελέστηκε στις 12/12/2013) και εκτελέστηκαν μετά τον άλλοτε Νο2 του καθεστώτος.
Η σύζυγος του πρέσβη της Β. Κορέας στη Μαλαισία και άλλοι συγγενείς από γάμο, δεν εκτελέστηκαν, αλλά στάλθηκαν εξορία σε απομακρυσμένο χωριό μαζί με τις οικογένειές τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!