Τιμολόγια χιλιάδων ευρώ για την οικία στη Διον. Αρεοπαγίτου

Ανάμεσα στα τιμολόγια που κατασχέθηκαν υπάρχει και έγγραφο για «κοστολόγηση εγκαταστάσεων και εργασιών» στο σπίτι της Αρεοπαγίτου, ύψους 719.030 ευρώ.

Μεγάλα χρηματικά ποσά για έξοδα του σπιτιού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και της Βίκυς Σταμάτη καταγράφονται σε τιμολόγια τα οποία κατασχέθηκαν από το γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τιμολόγιο το οποίο έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές αφορά σε παραγγελίες υφασμάτων αξίας 160.000 ευρώ. Έχει κατασχεθεί ακόμη έγγραφο για «κοστολόγηση εγκαταστάσεων και εργασιών» στο σπίτι της Αρεοπαγίτου, ύψους 719.030 ευρώ. Μεταξύ άλλων προβλέπει για το αίθριο υάλινη κατασκευή δώματος και κατασκευή ΙΝΟΧ συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν δεκάδες τιμολόγια που αφορούν ρούχα της κ. Σταμάτη. Χαρακτηριστικά καταγράφεται έγγραφο από κατάστημα του Κολωνακίου με δειγματισμό ειδών ρουχισμού συνολικής αξίας 7.165 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε δακτυλογραφημένο κείμενο με τίτλο «Προσχέδιο Πρότασης Επικοινωνίας Α.Τ.», στο οποίο ο πρώην υπουργός οργανώνει τις κινήσεις του σε επικοινωνιακό επίπεδο και καταγράφει την τακτική του σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να είχε δεχθεί προσφορά για την παροχή επικοινωνιακής υποστήριξης από κάποιο άτομο με το όνομα «Νίκος», ο οποίος του απέστειλε ιδιωτικό συμφωνητικό προτείνοντάς του 18μηνη συνεργασία έναντι συνολικού χρηματικού ποσού 270.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ,http://national-pride.org/2012/05/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!