Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί! Δήλωση-βόμβα από "παπαδημικό"

  Image

Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.

Είναι η λεγόμενη "τακτική του χαρτομάντηλου": Πρώτα το χρησιμοποιούμε και μετά το πετάμε. 'Αλλωστε για να έχει μεγαλύτερη τύχη (λέμε, τώρα...) το κόμμα της τρόϊκας που ετοιμάζεται με άξονα την κυβέρνηση παπαδήμου πρέπει να καταδειχεθί ότι είναι απατεώνες οι νυν πολιτικοί, ακόμα καιι αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη συμφωνία.
Ξέρουν ότι μετά από αυτή την συμφωνία τα τρία κόμματα είναι "καμμένα" (για το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάμε, θα δυσκολευτεί να μεπι στην Βουλή όσο καθυστερούν οι εκλογές), αλλά δεν τους φτάνει αυτό: Θέλουν να τους βάλουν και φυλακή! Και βέβαια θα βρούν συμπαραστάση το λαϊκό αίσθημα και θα πετύχουν "μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια": Και θα καθαρίσουν με την "παλαιά" φρουρά και θα γίνουν συμπαθείς στο κοινό:
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», ο υπουργός Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος, δήλωσε λοιπόν ότι "Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες γι'αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο. Ευθύνες πάσης φύσεως. Και πολιτικές και ποινικές και στικές"! Και όταν λέμε για τον συγκεκριμένο υπουργό αναφερόμαστε σε στενότατο συνεργάτη του Λ.Παπαδήμου και άνθρωπο εξ απορρήτων των τροϊκανών.

«Θεωρώ ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό... Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας στο σκηνικό όλους τους νυν πολιτικούς, λες και το πρόβλημα της χώρας είνα να αλλάξουμε τους πολιτικούς ήσσονος εθνικού και ηθικού φρονήματος με τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών και τους γκαουλάϊτερ της τρόϊκας.
Ερωτηθείς εάν εννοεί πολιτικές ευθύνες, ο Γ.Σταυρόπουλος απάντησε πως "Μιλάω κυρίως για το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Αλλά εάν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού».
Κληθείς δε να διευκρινίσει κατά πόσον αναφέρεται σε ποινικές ευθύνες απάντησε: «Ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα».
Στην ίδια συνέντευξη και αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης λήγει «όταν θα ολοκληρωθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις οι οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση», εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος δεν ξέρει «αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος δρόμος» τη δεδομένη στιγμή.
Πρακτικά έχουν μεταθέσει τον χρόνο των εκλογών για το φθινόπωρο και βλέπουμε. Αλήθεια της έγιναν εκεί στην Συγγρού αυτοί που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου ή το πολύ στις 4 Μαρτίου; Ή στις 8 Απριλίου; Ποιας χρονιάς, όμως δεν μας είπαν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Φοινικας1957 είπε…
αμα η τροικα συλλαβει τους προδοτες πολιτικους θα τους βγαλω το καπελο.
θα μπορουσε η ζιμενς να δωσει μιζες αν οι πολιτικοι μας ησαντε ανθρωποι;;
αν οι τροικανοι καταργησουνε την μονιμοτητα και εξυγιανουν το δημοσιο , θα τους πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω .
ολοι κοπτεστε για τους δημοσιους κηφηνες που θα απολυθουνε , και κανεις δεν λεει για τους χιλιαδες του ιδιωτικου τομεα που δεν εχουνε ουτε να φανε ,ουτε να ζεσταθουνε
στα ταρταρα να κυλησετε οσοι φαγατε και ηπιατε απο την σαρκα και το αιμα της δυστυχης πατριδας.
εκατομυρια Ελληνες προσευχονται να αδειασει ο τοπος απο την ακριδα του δημοσιου .
και εκατομυρια Ελληνες ξερουν πολυ καλα οτι μονο οι ξενοι θα μας σωσουνε
οι γερμανοι κοιτανε για τον τοπο τους και καλα κανουνε.
τα καθαρματα της μιζας και της ρεμουλας ειναι που καταστρεψανε τον τοπο μας .
στις αμυντικες δαπανες μιζες .
στην πολεοδομια μιζες .
στα νοσοκομεια φακελακια .
στο τμημα υγειινης για ταβερνες , καφετεριες μιζες .
στην πυροσβεστικη για αδειες μιζες.
η σδοε που εβγαινε και ρημαζε ανθρωπους μιζες.
η εφορια μιζες.
μεχρι και στον δημο για ψυλου πηδημα μιζα.
ε ! ! !φτανει πια ! ! !
τροικα και παλι τροικα να γινει η βαθεια εγχειρηση να φτιαξουμε.
κοροιδευετε τους ξενους και θελετε να τους διωξετε , εσεις που μονοι σας βγαλατε τα ματια σας , και μαζι με τα δικα σας αχρηστοι πατε να βγαλετε και τα δικα μας.
αγαναχτισμενη νοικοκυρα που παιρνεις συνταξη απ τα 40 σου εσυ εθαψες τον τοπο μας .
δυστυχως μονο που την πληρωνουνε πραγματικα αυτοι που δεν φταιξανε σε τιποτε .
ο μεροκαματιαρης την πληρωνει που δεν εχει μεροκαματο και ο συνταξιουχος των 300 ευρω.
ζητω η τροικα.
ζητω η τροικα απο αυτους που δεν βρηκανε κρεββατι στα νοσοκομεια ,
απο αυτους που τους φιμωσε το εγκληματικο συνδικατο της σδοε ,
ζητω η τροικα απο αυτους που δεν εχουνε την βουτυρατη συνταξη του οτε της δεη του δημοσιου.
ζητω η τροικα απο αυτους που βλεπανε τα παιδια τους να μη μορφωνονται και να αφηνονται σε αθλιες καταληψεις .
ζητω η τροικα απο τους μαθητες της ιαπωνιας που ηρθανε μια φορα στη ζωη τους να δουνε την ακροπολη και ειχε απεργια το προσωπικο της .
εκατομυρια Ελληνε φωναζουνε ζητω η τροικα απο εκατομυρια Ελληνες πραγματικους που περιμενουνε να εξυγιανθει ο τοπος μας.
οι Φιλελληνες που πολεμαγανε στο πλαι μας το 21 , τωρα λεγονται τροικανοι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!