Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια η Monica Lewinsky;


Και πάλι στο προσκήνιο έρχεται η Monica Lewinsky, που απασχόλησε με τις σεξουαλικές της περιπτύξεις με τον πρόεδρο Clinton (όχι μόνο την αμερικανική αλλά και την διεθνή κοινή γνώμη), με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ.
Στο φως της δημοσιότητας βρίσκεται άθελά της και πάλι η γνωστή για τις σεξουαλικές περιπέτειες με τον πρόεδρο Clinton, Monica Lewinsky, χάρη σε ένα τετράωρο ντοκιμαντέρ του PBS με τίλτο "Clinton", που θα προβληθεί στις 20 και 21 Φεβρουαρίου στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο 65χρονος, σήμερα, πολιτικός χαρακτηρίζεται από όσους τον γνωρίζουν καλά "Καζανόβας", άντρας που εξέπεμπε τη γοητεία ενός ατίθασου ροκ σταρ. «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της ανάρμοστης σχέσης του με την Lewinsky, ο πρόεδρος μου έστειλε μήνυμα και του τηλεφώνησα», θυμάται ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του, ο Dick Morris. Ο Morris τον προέτρεψε να αποκαλύψει τη σχέση, λέγοντάς του ότι «το πρόβλημα που έχουν οι πρόεδροι των ΗΠΑ δεν είναι η αμαρτία αυτή καθαυτή, αλλά η προσπάθεια να κρύψουν κάτι».



Όπως πιθανόν θα θυμάσαι, όταν άρχισε να αποκαλύπτεται το σκάνδαλο για την εξωσυζυγική σχέση του Clinton με την Monica, το 1998, ο τότε Αμερικανός πρόεδρος αρχικά αρνήθηκε ότι έχει ερωτική σχέση μαζί της. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι τελικά ήταν κατι περισσότερο από συνεργάτες. 
Το σκάνδαλο, το οποίο περιελάμβανε ένα μπλε φόρεμα, ένα πούρο και έναν λεκέ, έβαλε σε μπελάδες τον πρόεδρο και έφεραν την Lewinsky για αρκετά μεγάλο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, την εποχή που ήταν ακόμα 23 ετών και είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολλέγιο.

  Πού βρίσκεται σήμερα όμως η Monica, δεκατέσσερα χρόνια μετά; Το 2005 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου πήρε πτυχίο Master's στην Ψυχολογία. Αργότερα, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί τη δική της επιχείρηση γυναικείων τσαντών, που λέγεται "The Real Monica Inc.", ενώ στην προσωπική της ζωή, παραμένει ακόμα single.
Όσο για τον Bill Clinton; «Οι γυναίκες πραγματικά ήταν σαν υπνωτισμένες απέναντί του και συγκεντρώνονταν γύρω του, όπως οι μέλισσες στο μέλι», λέει η Marla Crider, στενή συνεργάτης και, για ένα μικρό διάστημα, ερωμένη του Πλανητάρχη, προσθέτοντας πως o Bill το χρειαζόταν αυτό, «τρεφόταν» από  τη λατρεία των γυναικών προς το πρόσωπό του.

  Τελικά πάντως ο... ατασθαλής Clinton "αθωώθηκε" στη συνείδηση του κοινού και παρέμεινε τόσο αγαπητός, ώστε όταν αποσύρθηκε από πρόεδρος, η δημοφιλία του βρισκόταν στο 65% (το υψηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ Αμερικανός πρόεδρος κατά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο).
Ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη...  ΠΗΓΗ:ww.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!