Ο Γιώργος στον λάκκο των λεόντων παρακαλά τον … Σαμαρά να τον σώσει




Share



Μετά από δυο χρόνια αδίστακτου «παραμυθιάσματος» μας βάζουν πάλι τεχνητά διλήμματα. Αφού μάτωσαν τους Έλληνες,  ετοιμάζονται τώρα να φουντάρουν και την ελληνική οικονομία από την άλλη όχθη του Ατλαντικού για να ολοκληρωθεί το έγκλημα.


Είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι και ο Πάγκαλος ψάχνει για άλλοθι και ζητάει τώρα που απέτυχαν παταγωδώς … συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Από κοντά και τα εξαπτέρυγα, η πενθούσα την εξουσία κυρία και ο λαγός Γιώργος που μας λένε κι αυτοί ότι το «πολιτικό σύστημα» (που τους εξέθρεψε και ανέδειξε) « είναι σάπιο» και ως εκ τούτου «ναι στην συγκυβέρνηση επειδή η χρεοκοπία είναι καταστροφή». Από κοντά και οι ξεδοντιασμένοι βρικόλακες της διαπλοκής και τα; … φαληρημένα επιχειρηματικά κέντρα που θέλουν κι αυτά να βάλουν τον Σαμαρά στο κάδρο της καταστροφής. Να «συγκυβερνήσει», λένε, με τους τελειωμένους για να ακουστούμε καλύτερα στην Ευρώπη!

Φυσικά, παράλληλα με τις γονυπετείς εκκλήσεις για συγκυβέρνηση βλέπουν στο φως κομμάτια σαν κι αυτό της σημερινής «Ε» που ύστερα από τόσα χρόνια λατρείας του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψε κι αυτή τώρα στο τέλος ότι «ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τίποτα διαφορετικό», ούτε ….πρόγραμμα, ούτε τίποτα.

Δεν πείθουν παρά μόνο τους εαυτούς τους.

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν την λέω εγώ, ούτε ο Ροδινός. Την αποκαλύπτει το σημερινό …ΒΗΜΑ που παθαίνει τελευταία ξαφνικές αναλαμπές προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν (του) και το μέλλον: « Εδώ και καιρό η χώρα άγεται και φέρεται από τη βούληση των ξένων και των αγορών, δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει λόγο ουσιαστικό, ούτε να συλλάβει σχέδιο ολοκληρωμένο. Αν συνεχίσει έτσι θα πέσει εν Αυλίδι….»

Και θα σας πως και κάτι άλλο: Αυτό που έλεγαν πριν από λίγες ημέρες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο εντευκτήριο της Βουλής και δεν το πιστεύαμε, συζητιέται τώρα σοβαρά στα σαλόνια και τα κλαμπ της Εκάλης. Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει πάνω από 15% και τους μισούς βουλευτές να πηγαίνουν για οριστική αγρανάπαυση. Θα τους βόλευε λοιπόν περισσότερο από τις εκλογές μια …παράδοση της εξουσίας στον Σαμαρά. Άνευ όρων. “Σώσε μας”.

Θυμάστε τι  έλεγε ο Σαμαράς στην περσινή ΔΕΘ: “Θα μας παρακαλάνε να κυβερνήσουμε”. Ήμουν τότε στο ακροατήριο και θυμάμαι κάποιους συναδέλφους που χαμογελούσαν ειρωνικά. Τι να λένε άραγε σήμερα;

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Το απόστημα δεν σάπισε ακόμα εντελώς. Μπορεί να συνεχίζει να μολύνει ακόμα την κοινωνία, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να διαλυθεί τελείως. Τριάντα χρόνια τους αντέξαμε, λίγη υπομονή και κουράγιο ακόμα. Όσο πιο παταγώδες θα είναι το τέλος του ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρή θα είναι η λαϊκή εντολή στον Σαμαρά.

Στο μεταξύ μπορούμε να … απολαμβάνουμε τον Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ στον λάκκο των λεόντων όπου μπήκαν μόνοι τους μέσα. Επειδή η αλήθεια, φίλοι και φίλες του Antinews, είναι ότι όταν ο σχεδιάζαν την υποδούλωσή μας στο ΔΝΤ και την Τρόικα δεν είχαν σκεφθεί τον “παράγοντα Σαμαρά”. Τη Ντόρα και την Αγία Οικογένεια ήθελαν και περίμεναν να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ Έτσι ο ΓΑΠ μπήκε μόνος του και με το χαμόγελο στα χείλη στον λάκκο των λεόντων. Φαντάζεστε όμως πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν η Ντόρα ήταν αρχηγός της ΝΔ;

Την πάτησαν όμως. Η βάση έκανε αρχηγό τον Σαμαρά ο οποίος με το ΟΧΙ στο Μνημόνιο και την στάση του έκλεισε τις πόρτες διαφυγής πίσω από τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ. Που  βλέπουν τώρα έντρομοι να μπαίνουν τα λιοντάρια στην αρένα και παρακαλάνε τον Σαμαρά να τους σώσει.                 ΠΗΓΗ:Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!