Άγριο χτύπημα των Κούρδων στους Τούρκους.. Ομιλούν για 79 νεκρούς



Αντάρτες του ΡΚΚ στην περιοχή του Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι, κατέστρεψαν δύο λεωφορεία του τουρκικού στρατού και ένα θωρακισμένο όχημα τύπου “Κόμπρα” ενώ χτυπήθηκε ακόμη ένα λεωφορείο. Εντοπίστηκε που σκοτώθηκαν 79 Τούρκοι στρατιώτες.

Οι Κούρδοι ανέφεραν σχετικά με την δράση στο Ντογουμπαγιαζίτ: “Στις 2/3 και ώρα 08:50 και στην περιοχή ανάμεσα στο Ντογουμπαγιαζιτ και στο χωριό Γκουρμπουλακ, οι δυνάμεις μας εκτέλεσαν μία επαναστατική επιχείρηση ενάντια σε ένα στρατιωτικό κομβόι οχημάτων του κατοχικού τουρκικού στρατού. Το κομβόι που αποτελούνταν από τρία λεωφορεία και ένα θωρακισμένο όχημα τύπου Cobra δέχθηκε πυκνά πυρά από κοντινή απόσταση και σε αυτή τη δράση καταστράφηκαν δύο λεωφορεία, το θωρακισμένο όχημα, ενώ χτυπήθηκε και το άλλο λεωφορείο.
Στρατιωτική μονάδα που προσπάθησε να επέμβει στο περιστατικό έγινε επίσης στόχος των δυνάμεών μας με την τακτική του σαμποτάζ. Ως αποτέλεσμα αυτής της επαναστατικής επιχείρησης σκοτώθηκαν συνολικά 79 στρατιώτες. Μετά από την δράση οι κατοχικές δυνάμεις με δεκάδες ασθενοφόρα απομάκρυναν από την περιοχή νεκρούς και τραυματίες. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε αυτή τη δράση επέστρεψε ασφαλής στην περιοχή της βάσης της”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!