Γ. Χατζημαρκάκης: Βρώμικες μεθοδεύσεις κατά της Κύπρου, από Μέρκελ-Σόιμπλε


Προμελετημένη και προσχεδιασμένη ήταν η επιμονή και η εμμονή της Γερμανίας να επιβάλει «τάξη» στο οικονομικό καθεστώς της Κύπρου, υποστήριξε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma ο Γερμανός ευρωβουλευτής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες, υποστήριξε, με «παραγγελία» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συνέγραψαν την έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας από τις στήλες του περιοδικού Der Spiegel στις 3 Νοεμβρίου, και η οποία παρουσίαζε την Κύπρο ως εστία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ παρουσιάζεται ως η γυναίκα που κάνει κουμάντο σε μια χώρα της ΕΕ, κι αυτό της δίνει προβάδισμα ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ανέφερε ο Γερμανός ευρωβουλευτής.
«Πρέπει να αναδείξουμε το άδικο που έγινε στην Κύπρο» είπε, ενώ αναφερόμενος στην αποστολή εμπειρογνωμόνων που εγκρίθηκε από την Ευρωζώνη, ανέφερε ότι η Κύπρος δεν χρειάζεται δημόσιους υπάλληλους της ΕΕ.
«Στην Ελλάδα η ίδια ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητη», κατέληξε ο κ. Χατζημαρκάκης.          http://www.antinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!