Ζωολογικός κήπος στην Κίνα έβαψε σκυλιά για να μοιάζουν με πάντα! (VIDEO)


Ζωολογικός κήπος έβαψε σκυλιά για να μοιάζουν με πάντα! (VIDEO)

Αν είναι ασπρόμαυρα και μαλλιαρά τα ζωάκια που εκτίθενται στον ζωολογικό κήπο, όλοι θα νομίζουν ότι είναι… πάντα. ίσως θα σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στην Κίνα που έβαψαν κάποια σκυλιά ασπρόμαυρα για να παραπλανήσουν τους επισκέπτες. Το εντυπωσιακό είναι ότι το παραδέχονται σαν κάτι λογικό.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι ο ζωολογικός κήπος Ταϊζού παρουσίασε έκθεση με «σκύλους πάντα» την 1η Μαΐου, χρεώνοντας 20 γουάν (2,5 ευρώ) για το… θέαμα.

Τελικά, όσοι ταξίδεψαν στον ζωολογικό κήπο ανακάλυψαν ότι τα ζώα ήταν στην πραγματικότητα τσόου τσόου, μια ράτσα με παχύ τρίχωμα από την Κίνα, τα οποία είχαν βαφτεί για να μοιάζουν με πάντα.

Παρόλα αυτά, ένας εργαζόμενος στο ζωολογικό κήπο αρνήθηκε τις κατηγορίες για ψευδή διαφήμιση!

«Η διατύπωση που χαρακτηρίζει τους σκύλους τσόου τσόου είναι σωστή και περιγράφει ακριβώς τι είναι, οπότε δεν εξαπατάμε τους επισκέπτες μας», είπε.

Παρόμοια ήταν και τα επιχειρήματα του εκπροσώπου του ζωολογικού κήπου. «Και οι άνθρωποι βάφουν τα μαλλιά τους. Η φυσική βαφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκύλους αν έχουν μακρύ τρίχωμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!