Ερντογάν στο Συλλαλητήριο Κωνσταντινούπολης: Το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από το PKK και την Οργάνωση Γκιουλέν

Οκτώβριος 28, 2023. Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε στο «Μεγάλο Συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη» που διοργάνωσε στην Κωνσταντινούπολη ως απάντηση σε σφαγές που διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα. 

Το συλλαλητήριο ερμηνεύτηκε ως «λόγια του αέρα» για να καλυφθεί η  οργή που έχει συσσωρευτεί στην κοινή γνώμη ενάντια στις σφαγές του Ισραήλ.

Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, οι ακόλουθες δηλώσεις του Ερντογάν τράβηξαν την προσοχή:

«… Τους ξέρουμε καλά, τους ξέρουμε καλά. Όπως κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, έτσι και αυτή η ύπουλη και βρώμικη τακτική της Δύσης έχει πλέον αποκαλυφθεί. Αυτό το ξέρουμε καλύτερα.

»Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος βρίσκεται πίσω από τους άχρηστους τρομοκράτες που συναντούμε στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία. Το Ισραήλ βρίσκεται επίσης πίσω από το PKK, το YPG και το FETO. Αν είναι χρήματα ή όπλα, τους τα δίνουν. Αυτά τα ξέρουμε. Αλλά και το έθνος μου πρέπει να τα γνωρίζει πολύ καλά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις συνωμοσίες κατά της χώρας μας στα παρασκήνια των ευρωπαϊκών και αμερικανικών διοικήσεων. Όσον αφορά τα λόγια, γνωρίζουμε πολύ καλά τι φιλελεύθεροι, ελευθεριακοί, ελευθερωμένοι, θεσμοί και άτομα που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στοχεύουν στην πραγματικότητα να εμποδίσουν τη χώρα μας. Τώρα βλέπουμε τις ίδιες αλήθειες στη Γάζα. Ο δυτικός κόσμος κινητοποίησε τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης του για να νομιμοποιήσει τη σφαγή παιδιών, γυναικών και αθώων στη Γάζα. Το Ισραήλ διαπράττει ανοιχτά εγκλήματα πολέμου για ακριβώς 22 ημέρες.

Τώρα, Ισραήλ, θα σε ανακηρύξουμε στον κόσμο εγκληματία πολέμου. «Τώρα προετοιμαζόμαστε για αυτό, εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και θα παρουσιάσουμε το Ισραήλ στον κόσμο ως εγκληματία πολέμου».

Μετά τα λόγια του Ερντογάν στο συλλαλητήριο ξεκίνησαν οι διπλωματικές, πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ. Οι σχέσεις αναμένεται να διακοπούν.

Αν όλα συνεχίσουν όπως πριν, θα αποδειχτεί ότι όλα αυτά του Ερντογάν είναι μια παράσταση του αέρα,  γράφει η ιστοσελίδα στην τουρκική που εκφράζεται με τη ρήση: «Ελευθερία σημαίνει να πιστεύεις στον Αλλάχ».

https://echedoros.blog/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»