Η Θράκη βράζει από οργή


του Νίκου Κανέλλου, Πρέσβη ε.τ.
Παραθέτω Σημερινή δημοσίευση της OTAVOICE.gr
Ακολουθούν εκτιμήσεις μου και σύντομα σχόλια
“Χωρίς κανένα εμπόδιο το «τουρκικό κατεστημένο» παρέλασε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Ξάνθης, για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης , του Αρείου Πάγου, που απαγόρευσε βάση της Συνθήκης της Λωζάννης την χρήση παραγώγων με τις λέξεις τουρκικός-ή, σε σωματεία και συλλόγους. Αφορμή η δράση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, που αποτελεί προπύργιο της τουρκικής προπαγάνδας και απεργάζεται την πληθυσμιακή και εθνική συνοχή της Θράκης.
Στην πρωτοφανή εκδήλωση που αμφισβητεί ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και που η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να πραγματοποιηθεί συμμετείχαν και πρωταγωνίστησαν οι Ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, ο βουλευτής Χουσεϊν Ζειμπέκ, οι δήμαρχοι Μύκης, Ιάσμου και Αρριανών Ροδόπης και η πρόεδρος Τσιγδέμ Ασάφογλου του DEB.
Είμαστε τούρκοι πολίτες, φώναζαν οι συγκεντρωμένοι …. μέσα σε ελληνικό έδαφος. Τα φερέφωνα του ισλαμικού φονταμενταλισμού, φώναξαν για δικαιοσύνη και ισότητα, προκαλώντας αισθήματα οργής και αγανάκτησης.
Η ενέργεια αυτή ανοίγει την Κερκόπορτα για να παγιωθεί μια κατάσταση και επισημοποιεί δια της ανοχής το περιεχόμενο της. Αντί να εκδοθεί εντολή από την εισαγγελία για απαγόρευση μιας αντισυνταγματικής εκδήλωσης, οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν αμέτοχες από μακριά τα γεγονότα.
Η Θράκη βράζει από οργή. Οι υπάλληλοι του τουρκικού επεκτατισμοί, οι γκρίζοι λύκοι αλωνίζουν και ένα πέπλο προστασίας έχει απλωθεί γύρω τους. Δυστυχώς είμαστε ουραγοί των εξελίξεων και το τουρκικό κατεστημένο, με την στήριξη των εγχώριων δοσιλόγων που συμμετέχουν σε κόμματα και Ινστιτούτα, δημιουργεί εθνικά τετελεσμένα στην Θράκη, όπως δημιούργησε στο Αιγαίο και στα Σκόπια.»
ΟΤΑVOICE 10.7.21
Θα αρκεστώ,σήμερα,σε τέσσερεις σύντομες επισημάνσεις
1. Αλλοιμονο αν υπάρξει νέα υποχώρηση σε θέματα που αφορούν το Διεθνές Δίκαιο και τα κατοχυρωμένα δικαιώματα και καθήκοντα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη
2. Η οποιαδήποτε αμφισβήτηση αποφάσεων των ανώτατων Δικαστηρίων μας είναι βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια του κράτους
3. Η διαδήλωση έπρεπε να απαγορευθεί
4. Θα ενισχύαμε παρόμοια διαδήλωση των Ελλήνων Β/Η για πολλαπλές παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους (αν την επέτρεπαν να πραγματοποιηθεί οι αρχές των Τιρανων;)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!