Τουρκικό αμόκ προπαγάνδας κατά της Ελλάδας που δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε

 


Το τουρκικό ΥΠΕΞ σε αμόκ προπαγάνδας κατά της Ελλάδας! Σε κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του και συνοδεύεται από φωτογραφίες και χάρτες παρουσιάζει την Τουρκία …ως το θύμα της Ελλάδας που προκαλεί και κλιμακώνει την ένταση! Ακούγεται γελοίο, αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι Τούρκοι κάνουν προπαγάνδα με τρόπο επαγγελματικό και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Η προπαγάνδα τους δεν απευθύνεται σ’ εμάς. Την χρησιμοποιούν για όσους είναι πρόθυμοι στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ να στηρίξουν τις τουρκικές θέσεις και να υποστηρίξουν ότι “πρέπει να τα βρούμε” μαζί τους.

Στο κείμενο του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρεται ότι μετά από την “επιστροφή του Oruc Reis στην Αττάλεια στις 12 Σεπτεμβρίου για επισκευές, η Ελλάδα ανέπτυξε ναυτικές μονάδες στο Καστελόριζο ,στις 13 Σεπτεμβρίου”.

Και συνεχίζει:

“Μεταξύ 14-18 Σεπτεμβρίου 2020, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν κοινή στρατιωτική


άσκηση στη Δυτική Θράκη όπου ζει  τουρκική μειονότητα . Ελληνικά Leopard ,μαζί με αμερικανικά M1 Abrams έκαναν άσκηση κοντά στο Πετροχώρι της Ξάνθης…”

Αναφέρονται ακόμη σε άσκηση που έκανε η Ελλάδα στην “αποστρατικοποιημένη Χίο”. Μας “κατηγορούν” ότι κάναμε ασκήσεις στις 23-24 Σεπτεμβρίου στη Λήμνο,που επίσης κατά την άποψη τους πρέπει να ΄ναι αποστρατικοποιημένη.

Αναφέρουν ακόμη σε ελληνικές ασκήσεις που έγιναν σε Χίο, Κω,Ρόδο,Καστελόριζο. Κατηγορούν την Ελλάδα για παράνομες NAVTEX. Και τέλος αναφέρεται στα σχέδια της Ελλάδας να αποκτήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη από το Ισραήλ.

Οι φωτογραφίες και οι χάρτες που συνοδεύουν το αμόκ τουρκικής προπαγάνδας:


https://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!