«Η Ελλάδα τοποθετεί στα σύνορα συσκευές που μπορούν να κουφάνουν ανθρώπους»- τούρκικο δημοσίευμα

 


«Η Ελλάδα τοποθετεί στα σύνορα συσκευές που μπορούν να κουφάνουν ανθρώπους»- τούρκικο δημοσίευμα



Οκτώβριος 16, 2020. 19:18

 

Η Ελλάδα για να αποτρέψει το πέρασμα των μεταναστών στα σύνορα έχει εγκαταστήσει δύο ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να επιφέρουν κώφωση σε άτομα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.


Όπως αναφέρει, για να αποτρέψει τις προσπάθειες των μεταναστών να περνούν μέσα από συρματοπλέγματα που έχουν τοποθετεί κατά μήκος του ποταμού Έβρου, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, η Ελλάδα έχει τοποθετήσει ηλεκτρονικές συσκευές που θα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη κώφωσης στους μετανάστες από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τις αναφορές των ελληνικών μέσων ενημέρωσης- γράφει το δημοσίευμα-, αναφέρθηκε ότι το σύστημα 2 Long Range Active Acoustic Stimulant (LRAD), το οποίο παράγει βόμβες ήχου, έχει τη δύναμη να κάνει τους ανθρώπους κωφούς, έχει παραδοθεί στην ελληνική αστυνομική δύναμη στα τουρκο-ελληνικά σύνορα.

  Αναφέρθηκε ότι οι συσκευές που τοποθετήθηκαν για να αποτρέψουν τη μετάβαση των μεταναστών στην ελληνική παραμεθόρια περιοχή, όταν χρησιμοποιούνται, προκαλούν αποπροσανατολισμό, κώφωση και αφόρητο πόνο.

Έχει αναφερθεί ότι η Ελλάδα έχει ενισχύσει στρατεύματα και έχει εγκαταστήσει νέες θερμικές κάμερες στην περιοχή των συνόρων εκτός από τις συσκευές, όπως σημειώνεται.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος


https://www.echedoros-a.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!