ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

@ΜΕ νέες αποκαλύψεις αλλά και πακτωλό σκανδάλων ασχολείται και σήμερα ο Κυριακάτικος Τύπος αλλά και με τα εσωτερικά προβλήματα του κυβερνώντος κόμματος. Πιο αναλυτικά το 'Βήμα' γράφει ότι "Με μάξιδώρα προσπαθούν να προσελκύσουν τους καταναλωτές-Προσφορές και λουκέτα οι δύο όψεις της κρίσης-Μεγάλες ανατροπες στις αγοραστικές συνήθειες". Η 'Καθημερινή' αναφέρει ότι "Ασφαλιστικό και εργασιακό δοκιμάζουν την Κυβέρνηση-τα συμπεράσματα της τρόικας και τα προβλήματα...."
@Το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Επιχείριση Αρετή απο το ΣΔΟΕ-Βρήκαν 8 εκ. ευρώ στη κόρη του Ακη-Η κ. Αρετή κλήθηκε να απολογηθεί για τους τραπεζικούς λογαριασμούς και έρευνα απο την Αρχή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος". Η 'Real News' καταγράφει ότι "Εντονες αντιδράσεις βουλευτών για την...βαρβαρότητα-Κίνημα μέσα στο ΠΑΣΟΚ-Αντιπρόεδρο τον Βενιζέλο πρότεινε ο Παμπούκης και ανοικτές διαφωνίες για τα νομοσχέδια".
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' παρουσίάζει μεγάλη έρευνα όπου "Πόσο μας στοιχίζουν κάθε χρόνο τα πιράνχας του ΕΣΥ και των Ταμείων-Το μεγάλο κόλπο των 5 δις στο χώρο της υγείας- Υπερτιμολογήσεις μέχρι και 800%". Το 'Εθνος' προσθέτει ότι "Το σχέδιο του ΔΝΤ με συγχωνεύσεις και εργασιακές ανατροπές απο το 2011-Θεραπεία σόκ στο ΕΣΥ με σκληρές περικοπές στις δαπάνες και πώς γιατροί του ΕΣΥ έκλειναν τις συμφωνίες και ο ρόλος του ΕΟΦ που βλέπει και απαλάσσει..."
'Ελεύθερος Τύπος' συμπληρώνει ότι "Μια εβδομάδα πριν το Συνέδριο ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τα χαρτιά του-Θα γίνουν αλλαγές στην ηγετική ομάδα της ΝΔ-Τι λέει για τη σιωπή Καραμανλή και τι θα κάνει με τα βαρίδια". Η 'Veto' του Μάκη εξηγεί απο τη πλευρά της ότι "Ρεσιτάλ υποκρισίας επι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-Γλέντια του ΓΕΕΘΑ στο θρυλικό Αβέρωφ-Λαική ορχήστρα, ζειμπέκικα και παλαμάκια απο τους ναύτες στο κατάστρωμα του θωρηκτού".
'Αδέσμευτους Τύπος' αποκαλύπτει ότι "Θα μάθουμε επιτέλους πόσους, ποιούς και τι πληρώνει το Δημόσιο-Φακέλωμα των Δημοσίων υπαλλήλων-Και προσωπικά δεδομένα στο απογραφικό δελτίο της 1ης Ιουλίου". Η 'Απογευματινή' υπογραμμίζει ότι "Τα πάνω κάτω φέρνει ο Καλλικράτης στις εκλογές του Νοεμβρίου-Ποιοί διεκδικούν το χρίσμα σε περιφέρειες και Δήμους- Κλειδώνουν οι υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ". Τέλος το 'Αρθρο' ανακοινώνει ότι "Αποκαλύπτεται το νομοσχέδιο για τον τζόγο-Λας Βέγκας η Ελλάδα- Τι θα γίνει με το Ιντερνετ, στοίχημα, φρουτάκι και ιππόδρομο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!