O XΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΤΟ BROOKING

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ


i

Rate This
Quantcast



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Το θέμα ούτε λίγο ούτε πολύ είναι γνωστό. Ο πρόεδρος της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μιας χώρας που αντιμετωπίζει επί 36 χρόνια κατοχή, προφανώς εκτός τόπου και χρόνου υποστήριξε σε ομιλία του σε κορυφαίο Αμερικανικό THINK TANK ότι στην μαρτυρική Μεγαλόνησο εισέβαλαν(!!!) και οι Έλληνες , με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τώρα που βρήκε ο αθεόφοβος τη δική μας εισβολή, είναι θέμα ψυχανάλυσης. Στην ΚΥΠΡΟ τα κόμματα ήσαν αυτές τις ημέρες σε αναβρασμό, ενώ και η θέση των ΑΘΗΝΩΝ δεν ήταν και ιδιαίτερα σκληρή.

Κάποιοι εδώ δημοσιογράφοι τον επέκριναν,(άλλοι ως συνήθως τα αποσιώπησαν) ενώ είναι επιεικώς γελοίο και ανυπόστατο να έρχεται σε ισοδυναμία η άθλια εισβολή του Αττίλα , με αποκυήματα της καλπάζουσας φαντασίας του πρόεδρου της ΚΥΠΡΟΥ.


Προσωπικά θα πάω λίγο παραπέρα, υπενθυμίζοντας ότι μετά το εγκληματικό πραξικόπημα των ΙΩΑΝΝΙΔΗ-ΣΑΜΨΩΝ στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ το 1974 και αφού ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ γλίτωσε την σύλληψη , ο ίδιος ζήτησε από τις ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να ενεργήσουν στην Κύπρο για να επανέλθει η ομαλότητα(τα είπε από τη ΒΑΛΕΤΑ της ΜΑΛΤΑΣ αλλά και στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ). Κάτι τέτοια ήταν «βούτυρο στο ψωμί» των Τούρκων.

(οι Τούρκοι προετοίμαζαν εισβολή στη νήσο από το 1964) ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Επίσης ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ και το ΑΚΕΛ έχουν κατά καιρούς λάβει «ιδιότυπες θέσεις» στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ. Μην μας ξαφνιάζει η στάση του. Άλλοι στην ΚΥΠΡΟ πολέμησαν και έχυσαν αίμα και ο Χριστόφιας στον κόσμο του…

Έντιμα έχω ασκήσει δριμεία κριτική στον ΜΑΚΑΡΙΟ. Ας μην ξεχνάμε ότι κοιτούσε μόνιμα την δική του προβολή, κατηγορούσε τους αξιωματικούς μας ως «καλαμαράδες», επεδίωκε με την χούντα των Αθηνών την αποχώρηση της Ελληνικής μεραρχίας (που είχε μεταβεί εκεί το 1964 με χίλιες-μύριες ενέργειες , φανερές και κρυφές), είχε δημιουργήσει δικό του Σώμα πραιτοριανών και εμφανίζονταν ως ΚΑΣΤΡΟ στην ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Αντί να κοιτάξει να βάλει την ΚΥΠΡΟ στο ΝΑΤΟ, έκανε παρέα με τους ΤΙΤΟ-ΚΑΣΤΡΟ-ΚΑΝΤΑΦΙ-ΣΟΥΚΑΡΝΟ-ΓΚΑΝΤΙ και άλλους(τριτοκοσμικούς της αθλιότητας και των ψευτοδρόμων προς την Τρίτη επιλογή). Οι υπολογισμοί του λαθεμένοι. Η στάση των Απριλιανών απαράδεκτη. Και η ΚΥΠΡΟΣ ανοχύρωτη πολιτεία.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπου που από τον προεδρικό θώκο στην ΛΕΥΚΩΣΙΑ δεν έχει κάνει τίποτα. Εύχομαι και ελπίζω στις επόμενες εκλογές ο Κυπριακός λαός να τον στείλει στο σπίτι του.

ΠΗΓΗ:Nationalpride

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!