ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ







Τις τελευταίες ημέρες, η άποψη πως οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν θύματα ελεγχόμενης έκρηξης, άρχισε να απασχολεί εκ νέου την Αμερική. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, πως η σκόνη από τα χαλάσματα που αναλύθηκε, εμπεριέχει ίχνη εκρηκτικής ύλης. Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων με επικεφαλή τον Niels Harrit, εξέτασαν «μπάζα» από τους δίδυμους πύργους, και κατέληξαν στο ότι η σκόνη «περιέχει στοιχεία με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν τα εξελιγμένα εκρηκτικά υλικά που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 9/11».
Σύμφωνα με ειδικούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτή την εκρηκτική ύλη να υφίσταται στη σκόνη των ερειπίων. Δεν έχει φυσική προέλευση, ούτε μπορεί να προέρχεται από τη πρόσκρουση των αεροσκαφών, εκτός και αν είχε χρησιμοποιηθεί ως πυροτεχνικό υλικό για να επιτευχθεί η πτώση των πύργων από μέσα.
Το συμπέρασμα αυτό έρχεται να συμπληρώσει ένα ανάλογο προηγούμενο του αμερικανικού Geological Survey, που μιλάει για υψηλές συγκεντρώσεις σφαιριδίων σιδήρου που βρέθηκε στη σκόνη των χαλασμάτων και τα οποία απαιτούν θερμοκρασίες πολύ πιο υψηλές από αυτές που πετυχαίνει η καύση αεροπορικού καυσίμου, ή μια πυρκαγιά κτιρίου, για να σχηματιστούν.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του NIST,  (National Institute of Standards and Technology), οι πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροπλάνων. Όμως η παρουσία εξελιγμένης εκρηκτικής ύλης, με τη μορφή ιχνοστοιχείων που βρέθηκαν στη σκόνη των ερειπίων, έρχεται να αντικρούσει τη παραπάνω επίσημη εκδοχή.
Prison Planet

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα “νεα” στοιχεια ειναι 1.5 χρονων βασικα. http://www.youtube.com/watch?v=56KFHIq6KZM&feature=related

Και thermite στα συντριμια ειχαν βρει και αλλοι 4+ χρονια πριν. http://www.youtube.com/watch?v=BE_tuWKsBko&feature=related 1.40 min, http://www.youtube.com/watch?v=FWn8QNQWSsY.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!