TO AHΔΕΣ,ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ




Το αηδές, συμμάχισε με το γελοίο. Μόνο απο μία τέτοια συμμαχία, θα μπορούσε να προκύψη το ειδησεογραφικό στίγμα της χθεσινής ημέρας.

Το γελοίο :

Μεθοδικά και κατά συρροήν, το Ελλαδικό κλεπτοκρατικό σύστημα, εκβιάζει τους πολίτες με κάθε πιθανό και απίθανο δίλημμα. Αλλά πώς; Επικοινωνιακά στοχευμένο, επιτηδείως διατυπωμένο και υποδορίως διαχεόμενο.
Χθές, ήταν η πρώτη φορά στα νεώτερα πολιτικά χρονικά, όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, εξαπέλυσε έναν γελοίο εκβιασμό κατά πάντων των Ελλήνων πολιτών. Έναν άμεσο και απροκάλυπτο εκβιασμό, τέτοιον που, ούτε ο εκβιαστής του κοινού ποινικού δικαίου δεν θα αποτολμούσε.

Είναι προφανές ότι, το διακύβευμα αυτού του εκβιασμού, ΔΕΝ βρίσκεται από την πλευρά των πολιτών. Αντίθετα, το πελώριο διακύβευμα, βρίσκεται απο την πλευρά της κλεπτοκρατίας, η οποία, τεχνηέντως το αναποδογύρισε και το εκτόξευσε μέσω του Πρωθυπουργού, πρός τους πολίτες.

Αυτό είναι που, θα πρέπει να γίνη κατανοητό από όλους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όπου θα πρέπει να το γυρίσουμε όλοι μαζί, στον αποστολέα.

Το αηδές :

Ένας άνθρωπος, ο οποίος απέχει δύο και πλέον γενιές από τον παρόντα ενεργό πληθυσμό αυτής της άτυχης χώρας, θεώρησε λογικό και ορθό κατ' αυτόν, να εμφανισθή και να συμβουλέψη περί του πρακτέου.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να του επισημάνη ότι, δεν έχει πλέον το δικαίωμα, ως εκ της αποστάσεως που τον χωρίζει, να συμβουλεύει ώριμους πολίτες δύο γενεών πίσω του, γιά το πώς θα διαχειρισθούν τα τρέχοντα κοινά, τα οποία άλλωστε, αφορούν, άμμεσα και καθημερινά, μόνο εκείνους και καθόλου τον ίδιον.

Ο αρχιερέας του γελοίου πολιτικού σκηνικού του παρόντος, στην ίδια σκηνή, με τον αρχιερέα του αηδούς και αποκρουστικού πολιτικού μας παρελθόντος.

Από αυτή και μόνο την ειδησεογραφική συνύπαρξη, τεκμαίρεται ασφαλώς, ο πανικός του συστήματος και το μέγεθος του διακυβεύματος γιά το ίδιο το σύστημα.

Μία υποχρέωση έχουμε όλοι την 7η Νοεμβρίου : Να επιστρέψουμε τον γελοίο εκβιασμό στον αποστολέα του και, να αποπλύνουμε τον αηδή ρύπο με τον οποίο επιχείρησε να μας λεκιάση το έτερο πολιτικό μορμολύκειο.resalto

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!