ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ




Μια σκοτεινή υπόθεση που θυμίζει την «Επιχείρηση Βαριοπούλα», όταν το «βαθύ κράτος» σχεδίαζε θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα για να πέσει η κυβέρνηση Ερντογάν, εξελίσσεται στην Τουρκία.

Απόρρητα έγγραφα εκλάπησαν από το Γενικό επιτελείο Πολεμικού Ναυτικού και τη ναυτική βάση στη Μαρμαρίδα -ανάμεσά τους και τα σχέδια για έναν ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Star.



Τα έγγραφα αφορούν σε στρατιωτικές ασκήσεις, αλλά και χάρτες με τα τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.

Για εμπλοκή στην υπόθεση φέρονται να έχουν εμπλακεί 49 άτομα, από τα οποία οι 45 είναι αξιωματικοί εν ενεργεία. Έρευνες έγιναν σε εννέα πόλεις της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να βρέθηκε και υλικό βιντεοσκοπημένο με κρυφές κάμερες.

Και ενώ όλα δείχνουν “βαθύ κράτος”, το ρεπορτάζ της εφημερίδας θολώνει τα νερά, καθώς αναφέρει ότι η αστυνομία αναζητά την “Ελληνίδα κατάσκοπο” που υποτίθεται ότι μετέφερε τα απόρρητα σχέδια στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!