ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

Τούρκος πιλότος F-16 κατατάχθηκε στην Αλ Κάϊντα Εκτύπωση E-mail
05-10-2010 09:42:11
ImageΣύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών πληροφοριών του Πακιστάν, αξιωματικός της τουρκικής Αεροπορίας και μάλιστα χειριστής F-16, συμμετέχει στις τάξεις της Αλ-Κάιντα! Η αποκάλυψη αυτή της υπηρεσίας πληροφοριών του Πακιστάν έγινε στο αμερικανικό πρακτορείο Associated Press, όταν αποκαλύφθηκε επίσης ότι κάποιοι από τα χιλιάδες μέλη της Αλ-Κάιντα που διαθέτουν ευρωπαϊκά διαβατήρια, σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες της Ευρώπης. Έτσι ανώτατος αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών μυστικών του Πακιστάν (ISI) δήλωσε τα εξής:

"Στα στρατόπεδα της Αλ-Κάιντα που βρίσκονται στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν δεκάδες άνδρες της οργάνωσης που διαθέτουν ευρωπαϊκά διαβατήρια. Ένας από αυτούς είναι Τούρκος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πιλότος μαχητικών F-16. Υπάρχει μια ομάδα Τσετσένων, Ουζμπέκων, Αράβων και Τούρκων που δίνουν μεγάλη σημασία στην παρουσία ανάμεσά τους ενός Τούρκου πιλότου F-16. Από την περίπτωση αυτή μπορείτε να αντιληφθείτε ότι στις τάξεις της Αλ-Κάιντα υπάρχουν άτομα με πολύ καλή εκπαίδευση”.
Φαντασθείτε να τους είχαν κόψει και το επίδομα, όπως στους Έλληνες συναδέλφους του, τι θα έκανε!
Τέλος, με βάση δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek, από το 1990 μέχρι σήμερα έχουν καταταχτεί σε ένοπλες ισλαμικές οργανώσεις οκτώ χιλιάδες Τούρκοι, που πολέμησαν στη Βοσνία, την Τσετσενία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές όπου οι ισλαμιστές αντάρτες διεξάγουν 'ιερό πόλεμο'.
Πάντως, το γεγονός ότι έχει καταταχθεί στις τάξεις της Αλ-Κάιντα αξιωματικός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, που έχει περάσει από λεπτομερή πορσωπικό έλεγχο των τουρκικών αρχών ασφαλείας, έχει προβληματίσει την Άγκυρα και τις αρμόδιες αρχές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!