ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Για άλλη μία φορά ο “αγιογράφος” κύριος Χασαπόπουλος στο Βήμα πλέκει το εγκώμιο του κυρίου Νίκου Παπανδρέου. Με πομπώδης τίτλους όπως “Οι μυστικές αποστολές του Νίκου Παπανδρέου” και συμπαθητικά σκιτσάκια (πάντα με την σημειολογική βαλίτσα), έχοντας προφανώς την κατανόηση της ΕΣΗΕΑ που σκέφτεται να εντάξει την αγιογραφία στις επίσημες δημοσιογραφικές λειτουργίες των μελών της.
Οι αγιογραφίες αυτές λοιπόν εμφανίζονται πάντα σε περιόδους θυέλλης όταν ο κύριος

Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.
Διαβάστε την γιατί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την σημερινή και την μεθοδολογία τους.
Ο λόγος λοιπόν για τη σημερινή αγιογραφία είναι το ΚΑΤΑΡ και ο πόλεμος που ξέσπασε αιφνιδίως μεταξύ Παμπούκη – Νίκου Παπανδρέου και βγήκε στην επιφάνεια μέσω δημοσιευμάτων σε γνωστές “αμερόληπτες” εφημερίδες. Σήμερα, η σύγκρουση πλέον είναι απροκάλυπτη αφού μαζί με την αγιογραφία του Βήματος, το ανανεωμένο VETO σε πρωτοσέλιδο κάνει μία κατά μέτωπον επίθεση στο πρόσωπο του Νίκου Παπανδρέου. Επίθεση με πολλούς αποδέκτες και βαθύτερα νοήματα.
Πως όμως το ταξίδι στοργής Νίκου Παπανδρέου και Χ. Παμπούκη όπου μάλιστα ο τελευταίος έδωσε το κόστος της παρουσίας του ΝΑΠ στο προεδρικό τζετ σε επερώτηση του Πάνου Καμμένου, έγινε πόλεμος πρωτοσέλιδων σχετικά με αρμοδιότητες υπουργών και συγγενών;
Στον χρόνο που μεσολάβησε λοιπόν, είχαμε μία σαφή αναβάθμιση του Χάρη Παμπούκη με αυξημένες αρμοδιότητες για την διαχείριση επενδύσεων, γεγονός που προκάλεσε γκρίνια πολλών υπουργών οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τις αμφιβολίες τους τότε, στο υπουργικό συμβούλιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παμπούκης “της πιάτσας” μπορεί να έλθει σε απ’ ευθείας επαφή, χωρίς μεσάζοντες με funds του εξωτερικού όπως αυτό του Κατάρ.
Η επαφή όμως με το Κατάρ είχε γίνει προ μηνών, με την φανερή αρωγή του Νίκου Παπανδρέου ενώ ήδη υπήρχε σε εξέλιξη η επένδυση στον Αστακό που πολλοί έβλεπαν σκωπτικά:Γιώργος Σεφερτζής – Νίκος “αδελφόθεος” Παπανδρέου, Aστακός, χρηματιστήριο, Siemens, Άραβες και Καλούσης. Φάτε παιδιά, τσάμπα είναι!
Στην επένδυση αυτή, ο Παμπούκης ως ήταν επόμενο δεν είχε κανέναν λόγο αφού οι αυξημένες αρμοδιότητες ήλθαν μετά. Για την “ποιότητα” της επένδυσης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο, θα εξάγετε πολύτιμα συμπεράσματα.
Τώρα λοιπόν, ο Παμπούκης έχοντας τη θεσμική ενδυνάμωση, πρωτοστάτησε στην απ’ ευθείας προσέλκυση των funds για το Ελληνικό. Τελείως διαφορετικές συνθήκες, πιθανότατα αντίθετες από την πρώτη επαφή που έγινε μέσω τρίτων. Κάπου εδώ λοιπόν, άρχισε “ο πανικός”. Οι προβληματισμοί της Μπιρμπίλη για το περιβάλλον και οι εκατέρωθεν δυσαρέσκειες.
Ποιούς μπορεί να κόντραρε ο Παμπούκης; Είχαν μεσολαβήσει κάποιοι σε πρακτικό επίπεδο για την προσέγγιση με το Κατάρ και τώρα ο “αχάριστος” Παμπούκης τους κάνει πέρα παίρνοντας τη νύφη χωρίς να δώσει προίκα;

Σχόλια

Ο χρήστης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε…
Ο κ. Χασαπόπουλος ο Γίγας της ενημέρωσης. Που φτάσαμε τελικά....
Και που είμαστε ακόμη...
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ,ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ -ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΟΣΜΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!