Νέος Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή



Νέος Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή



Την τελευταία του εβδομάδα ως πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή διανύει ο Μουσταφά Σαρνίτς. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα στην τελετή αποφοίτων του μειονοτικού γυμνασίου – λυκείου Κομοτηνής  εντός των ημερών θα αποχωρήσει, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του στη μακρινή Μογγολία, όπου μετατέθηκε σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωση προ μηνών του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Το τέλος των επαναληπτικών εκλογών στη χώρα και ο σχηματισμός κυβέρνησης του επιτρέπει πλέον να αποχωρήσει από την περιοχή, αφού όπως είναι γνωστό η αναχώρησή του ήταν προγραμματισμένο να γίνει νωρίτερα, αλλά μετατέθηκε χρονικά λόγω του πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα γενικότερα και στη Θράκη ειδικότερα.

Μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια ολοκλήρωσε την παρουσία του στην περιοχή μας, αφού βέβαια κατάφερε να βάλει το χέρι του σε μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση, γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε ανοιχτά. Τη θέση του αναμένεται να λάβει ο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, αφού όπως είχε γίνει γνωστό κατά την άφιξη του Τούρκου πρέσβη Κερίμ Ουράς στην Κομοτηνή το περασμένο Μάρτιο, αυτός θα είναι ο νέος Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής.
Η ελληνομάθεια είναι το ατού του νέου προξένου, αφού διετέλεσε επί τρία χρόνια διπλωματικός υπάλληλος του προξενείου της Θεσσαλονίκης, εκτελώντας παράλληλα χρέη συμβούλου στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.
πηγη: ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!