ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ;;;



1η Οκτωβρίου, 50 χρόνια ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι Τούρκοι κάνουν πάρτυ με τις δηλώσεις του Χριστόφια

Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια και ΥΠΑΜ κ. Βενιζέλε, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!! 

Σηκώστε και την ΕΛΔΥΚ πάραυτα, δεν μας αξίζει να ταλαιπωρούνται τα παληκάρια μέσα στον λάλλαρο της Κύπρου! Μην μας ξανακάνουν και καμιά εισβολή πάλι και τρέχουμε!!!

Καλά, η επίσημη Ελλάδα γιατί δεν αντιδρά στις ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ προδοτικές θέσεις που υποστηρίζει και διαδίδει ο ξεδιάντροπος Χριστόφιας; Ο (ξαφνικά) μέγας φίλος μας, Έλληνας ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας, γιατί δεν απαντά όπως του αξίζει στον Πρόεδρο μας, που αποφάνθηκε ότι η εισβολή του 1974 έγινε …ΚΑΙ από την Ελλάδα; Έμειναν στα αλληλολιβανίσματα, στην έκφραση συμπαράστασης του Δρούτσα και στα συγκινημένα κλαψουρίσματα του Χριστόφια, που είχε παλαιότερα αποκαλέσει την Ελλάδα «ξιπετσισμένο κουρκουτά»;;;

Η επίσημη Ελλάδα έπρεπε ως τώρα να τα είχε «πουκουππίσει» όλα (φρασεολογία που και πάλιν έτυχε χρήσης από τον πιο χώρκατο πρόεδρο που ευδόκησε ποτέ να έχει η Κύπρος*!). 
Η δε Κύπρος έπρεπε να σείεται ολόκληρη, και οι Έλληνες αυτού του τόπου να βγαίνουν στους δρόμους για διαδήλωση!!

Όλα τα κόμματα πλην (μαντέψετε!) το ΑΚΕΛ εξαπέλυσαν χθες σφοδρή επίθεση καταδικάζοντας απερίφραστα τις προκλητικότατες ανιστόρητες δηλώσεις του α-πι-στευ-του Προέδρου μας, κ. Χριστόφια, ο οποίος υιοθετεί πλέον απροκάλυπτα την τουρκική επιχειρηματολογία και χύνει το νερό όλων των αφαλατώσεων της Κύπρου στον μύλο της χώρας που ΕΙΣΕΒΑΛΕ και ΚΑΤΕΧΕΙ το μισό νησί, που είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ κι όχι ασφαλώς η Ελλάδα!!

Αγαπητοί συμπατριώτες, μετά από τη χιονοστιβάδα συσσωρευμένων εξωφρενικών δηλώσεων και ασυνάρτητων αρλουμπολογιών, δηλαδή «τελευταίος πρόεδρος πριν τη διχοτόμηση», «ΑΝ υπάρχει Κύπρος» (μετά από μένα το χάος), να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη μεγάλη ανακάλυψη του Χριστόφια:
Η τουρκική εισβολή δεν ήταν εισβολή, αλλά ειρηνευτική επιχείρηση!!!!

ΜΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;;;;

Quiz: Στη «μεγαλειώδη» αυριανή στρατιωτική παρέλαση για την 50η επέτειο της ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με ποια μούτρα ο πρόεδρος Χριστόφιας θα σταθεί ΔΙΠΛΑ από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Έθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο;;; Πόσο θράσος χρειάζεται για να δεχτεί χαιρετισμό από σημαίες της Ελλάδας, της χώρας που "πραγματοποίησε εισβολή στην Κύπρο";;;;;

Ούτε να απολογηθεί δεν έχει τη στοιχειώδη συνείδηση…                                                                 ΠΗΓΗ:antiparakmi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!