Bρήκαν το πτώμα του Σεϊχη - Ευαρέσκεια για την αποστολή της 31ης ΜΕΕ

Image


Βρέθηκε η σορός του σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν τη λίμνη του Μαρόκου, όπου είχε καταπέσει με το ultralight αεροσκάφος του.
Τα σωστικά συνεργεία, μαζί και το ελληνικό με την οκταμελή ομάδα της 31ης ΜΕΕ, χτένιζαν εδώ και τέσσερις μέρες την περιοχή, κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ του Μαρόκου. Η κρατική τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει αποσπάσματα από το Κοράνι. «Ο σεΐχης Άχμεντ...είναι στα χέρια του Θεού», έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

Δεν ήταν οι άνδρες της 31ης ΜΕΕ που βρήκαν το πτώμα του άτυχου άνδρα, αλλά εκτιμήθηκε η προσφορά και η κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Άραβες...

Ο σεΐχης Άχμεντ, 41 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του ηγέτη του Άμπου Ντάμπι και προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα μπιν Ζαϊέντ αλ Ναγιάν. Ο σεΐχης Άχμεντ ήταν στην 27η θέση της λίστας Forbes του 2009, των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Παράλληλα ήταν ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου κρατικού επενδυτικού κεφαλαίου στον κόσμο, του Abu Dhabi Investment Authority(ADIA) και ήταν συνιδιοκτήτης της Abu Dhabi Mar που αγόρασε τα ΕΝΑΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!