Έβρος: Επιχείρηση “σκούπα” του Στρατού για τον εντοπισμό και την σύλληψη λαθρομεταναστών


Επιχείρηση “σκούπα” του Στρατού από το Τρίγωνο Ορεστιάδας έως και το νομό Ροδόπης, βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη λαθρομεταναστών στην ορεινή περιοχή του Έβρου προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά και γενικότερα σε όλες τις περιοχές του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο που δημοσιοποιήσαμε τις τελευταίες ημέρες στην ιστοσελίδα μας, κυρίως από χωριά της ορεινής περιοχής του Σουφλίου, με δεκάδες έως εκατοντάδες λαθρομετανάστες να κινούνται ανεξέλεγκτα και να επελαύνουν, υπήρξαν άμεσες εξελίξεις.

Δόθηκε εντολή από το ΓΕΕΘΑ και τον Στρατηγό Κωνσταντίνου Φλώρο, σε συνεργασία με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη και ενεργοποιήθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις με συνεχείς περιπολίες σε όλο το μήκος του νομού Έβρου, για τον εντοπισμό και τις συλλήψεις λαθρομεταναστών. Mάλιστα στην επιχείρηση μετέχουν όλες σχεδόν οι μονάδες του Δ’ Σ.Σ. στην περιοχή μας.

Έτσι σε όλα τα χωριά των δήμων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, αλλά και σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης που υπάρχει πρόβλημα, ακόμα και σε χωριά που είναι παρέβρια, να υπάρχουν συνεχείς περιπολίες και παράλληλα με τους Συνοριοφύλακες και γενικότερα την Αστυνομία, να γίνουν συλλήψεις. Με στόχο να περιοριστεί στο ελάχιστο η παρουσία των λαθρομεταναστών.

https://www.kranosgr.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!