«Να τα βρούμε» με την Τουρκία μας καλούν οι «σύμμαχοι» Αμερικανοί!!!

 

Για ακόμη μία φορά οι ΗΠΑ ,μέσω του Στέητ Ντιπάρτμεντ καλύπτουν τις απίστευτες προκλήσεις της Τουρκίας! Ο εκπρόσωπος του καλεί Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν να λύσουν τις όποιες διαφορές με συντονισμό και διάλογο!!!

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα πρέπει να γίνονται σεβαστές. Ανέφερε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να υπάρξει «συντονισμός και συζήτηση, όπου υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τα όρια του εναέριου χώρου μιας χώρας».

 

«Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να γίνονται σεβαστές και να προστατεύονται. Ενθαρρύνουμε όλες τις χώρες να σέβονται τον κυρίαρχο εναέριο χώροάλλων χωρών και να χρησιμοποιούν κρατικά αεροσκάφη, λαμβάνοντας δεόντως υπόψη την ασφάλεια της αεροπλοΐας των πολιτικών αεροσκαφών. Όπου υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τα όρια του χωρικού εναέριου χώρου μιας χώρας, καλούμε σε συντονισμό και σε συζήτηση, και όχι σε ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατηφόρα ατυχήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Αν οι ΗΠΑ είχαν 168 παραβιάσεις και 41 υπερπτήσεις στο έδαφος τους …θα τα έβρισκαν με τη χώρα που θα τις έκανε;

https://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»