Έκθεση των ΗΠΑ για UFO: Φοβίζουν τα «ανεξήγητα φαινόμενα» - Υποψίες για στρατιωτική τεχνολογία

 

Δεν βρήκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγράψει πιλότοι του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, είναι ξένα διαστημόπλοια. Ωστόσο εξακολουθούν να μην μπορούν να τα εξηγήσουν ανφέρουν σε έκθεσή τους Αμερικανοί αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών.  

Το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας συλλέγει τέτοιες αναφορές για περισσότερα από 13 χρόνια στο πλαίσιο ενός σκιώδους προγράμματος αναγνώρισης απειλών του Πενταγώνου.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν στο σχετικό ρεπορτάζ τους οι New York Times εξετάστηκε η πιθανότητα τα περιστατικά που καταγράφηκαν να αφορούσαν ξένους στρατούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες-σύμφωνα με το δημοσίευμα- πιστεύουν ότι τουλάχιστον μερικά από τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» θα μπορούσαν να ήταν πειραματική τεχνολογία από μια αντίπαλη υπερδύναμη. 

Υπενθυμίζουν δε, ότι η Ρωσία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην υπερηχητική τεχνολογία καθώς θεωρεί ότι μπορεί να της προσφέρει τη δυνατότητα αποφυγής των αμερικανικών αμυντικών πυραύλων. Η Κίνα έχει επίσης αναπτύξει υπερηχητικό εξοπλισμό, κάτι που φάνηκε από τις στρατιωτικές παρελάσεις. Αν τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα είναι κινέζικα ή ρωσικά αεροσκάφη, είπαν οι αξιωματούχοι, αυτό σημαίνει ότι η υπερηχητική έρευνα των δύο υπερδυνάμεων έχει ξεπεράσει κατά πολύ την αμερικανική τεχνολογία.

Πάντως, οι πιλότοι του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ δηλώνουν αναστατωμένοι από τις θεάσεις αυτών των αντικειμένων

 Όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι του 2014 όταν παρατήρησαν ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο το οποίο κινούνταν ενάντια στον άνεμο. Το συγκεκριμένο άγνωστο αντικείμενο εμφανιζόταν καθημερινά, από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Μάρτιο του 2015 πάνω από την Ανατολική Ακτή.

Οι πιλότοι του Ναυτικού ανέφεραν στους προϊσταμένους τους ότι τα αντικείμενα δεν είχαν ορατό κινητήρα ή καυσαέρια υπερύθρων, αλλά ότι μπορούσαν να φτάσουν τα 30.000 πόδια και υπερηχητικές ταχύτητες.

Ο υπολοχαγός Ράιαν Γκρέιβς, πιλότος F / A-18 Super Hornet ο οποίος υπηρετούσε στο Ναυτικό για 10 χρόνια, είπε στους New York Times ότι «αυτά τα αντικείμενα ήταν εκεί συνέχεια» και ότι «12 ώρες στον αέρα είναι 11 ώρες περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς».

Στα τέλη του 2014, ένας Αμερικανός πιλότος σχεδόν συγκρούστηκε με ένα από αυτά τα αντικείμενα και μάλιστα κατέθεσε επίσημη αναφορά για το συγκεκριμένο συμβάν. Μερικά από τα περιστατικά καταγράφηκαν σε βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός που τραβήχτηκε από μια κάμερα αεροπλάνου στις αρχές του 2015, το οποίο δείχνει ένα αντικείμενο να πετάει πάνω από την επιφάνεια του ωκεανού.ΠΗΓΗ: NΥT

https://www.naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!