Νέα Τουρκική Navtex «κλοιός» της νήσου Χίου…Αλλά δεν τους παίρνει!( Χάρτης)


Νέα Τουρκική Navtex «κλοιός» της νήσου Χίου…Αλλά δεν τους παίρνει!( Χάρτης)

Οι Τουρκικές απειλές δεν έχουν τελειωμό και μετά τον Ερντογάν ,σειρά πήρε ο Ακάρ που ζήτησε την αποστρατικοποίηση τη νήσου  Χίου  εν όψει   μάλιστα της Ελληνικής Αεροναυτικής  Άσκησης

 ΟΙ Τούρκοι με  την νέα Navtex επιχειρούν να έχουν σε κλοιό το νησί της Χίου αλλά εδώ  δεν περνάν οι Απειλές …Ο Ταξίαρχος Διοικητής της νήσου με το Ιστορικό όνομα ,γνώστης της Τουρκικής Στρατηγικής τους περιμένει και μάλιστα με το  «γλυκό στη κούπα»

Νωρίτερα, στις διεκδικήσεις της Αγκύρας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

«Βλέπουμε το διεθνές δίκαιο. Τι λέει η Λωζάνη; Τα νησιά δεν μπορούν να τα στρατιωτικοποιήσουν. Όμως, βλέπετε ότι τα έχουν στρατιωτικοποιήσει» ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ηurriyet.

Η Τακτική του αποκλεισμού που επιχειρήθηκε σε πρόσφατη άσκηση , η αποστολή Φρεγάτας εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ήταν προσχεδιασμένη, όσο σχεδιασμένη ήταν η αποστολή Τορπιλακάτων που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και μπορούν να φτάσουν σε καθορισμένα σημεία τάχιστα, αποκόπτοντας την πρόσβαση στην Περιοχή !


https://veteranos.gr

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!