LNA: «Έφυγε ”τρέχοντας” ο Σαράτζ για Λονδίνο – Φτάσαμε έξω από την πόρτα του»

 

Όπως φαίνεται, οι πληροφορίες που ήθελαν τον  Φάγιεζ αλ Σαράτζ να «δραπετεύει» για το Λονδίνο μετά την χθεσινή επέλαση του LNA στην Τρίπολη επιβεβαιώνονται.
Ο Στρατηγός του LNA Καλίντ Μαχτζούμπ, ανέφερε σήμερα σε αιγυπτιακό κανάλι ότι πράγματι χθες ο Σαράτζ διέφυγε προς Λονδίνο . Μάλιστα είπε πως πριν δραπετεύσει για το Λονδίνο, οι δυνάμεις του Χαφτάρ έφτασαν πολύ κοντά στην κατοικία του.
«Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τα ”μάτια μας” στο αεροδρόμιο επιβεβαιώνουν την είσοδο ενός προεξέχοντος προσώπου από μια ειδική πόρτα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια κατέστη σαφές ότι ήταν ο Σαράτζ, αφού άκουσε τους πυροβολισμούς κοντά στην κατοικία του και το μη αναγνωρισμένο κυβερνητικό αρχηγείο» δήλωσε ο Μαχτζούμπ
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη χθεσινή νέα προώθηση των στρατευμάτων του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ, τα οποία πλέον βρίσκονται «μία ανάσα» από το κέντρο της Τρίπολης, ο επικεφαλής της κυβέρνησης των ισλαμιστών Φάγιεζ αλ Σαράτζ εγκατέλειψε τη χώρα και πέταξε για Λονδίνο.
Μάλιστα, φήμες έχουν «οργιάσει» στα social media τις τελευταίες ώρες.
Αυτό άλλωστε αναφέρει σε tweet το LibyaReview αναφέροντας και τον αριθμό της πτήσης του Σαράτζ.
Βέβαια θα μπορούσε ο Σαράτζ να μετέβη «incognito» στο Λονδίνο για διπλωματικές επαφές, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται πως με τις δυνάμεις του Χαφτάρ να βρίσκονται 10χλμ από το κέντρο της Τρίπολης, τώρα θα ήταν η ευκαιρία για τον Σαράτζ να εγκαταλείψει τη Λιβύη… τώρα που ακόμα μπορεί.

http://www.anixneuseis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!