Οι 10 Εντολές Της Απιστίας!!!

Ο δεκάλογος του άπιστου άνδρα…
1. Διαλέγω προσεκτικά την ερωμένη μου
Ο Michael Douglas στην Ολέθρια Σχέση διάλεξε την Glenn Close. Δεν έχεις δει αυτή τη θαυμάσια ταινία; Να τη δεις. Περιλαμβάνει… ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, μπανιέρες, αίματα και βραστά κατοικίδια. Ίσως τότε καταλάβεις τη σημασία του να διαλέξεις με προσοχή την παρτενέρ σου.


Πρέπει να βρεις μια γυναίκα που (μοιάζει να) έχει σώας τας φρένας, που συναινεί σε μια 100% σεξουαλική σχέση, μια γυναίκα που δεν θα σου ζητήσει τίποτα περισσότερο από αυτό και κυρίως, μια γυναίκα που δεν έχει ούτε έναν mutual friend με τη δική σου. Αν είναι και εκείνη σε σχέση θα διευκολυνθείς, διότι θα κρατήσει εχεμύθεια και θα καταλαβαίνει απόλυτα γιατί δεν μπορείς να συναντηθείτε Σάββατο βράδυ. Από την άλλη βέβαια, αν το μάθει ο δικός της, θα το μάθει και η δικιά σου. Ή θα καταλήξεις στο ΚΑΤ. Αλλά αυτό είναι ένα από τα πολλά ρίσκα που θα πρέπει να πάρεις.

2. Διαλέγω προσεκτικά τον τόπο του εγκλήματος
Το που θα συναντιέσαι με την άλλη γυναίκα είναι SOS. Προφανώς και δεν μπορείς να βγεις παράνομο ραντεβού στο νέο hip μπαράκι. Το κορίτσι σου δεν είναι αμοιβάδα, έχει φίλους, έχει γνωστούς που κυκλοφορούν στην πόλη, έχουν μάτια και βλέπουν, έχουν στόμα και μιλάνε. Όποτε πρέπει να πας την άλλη κάπου safe. Σε μια άκυρη καφετέρια σε άσχετη γειτονιά, στο σπίτι του Τάσου (δες εντολή #5), σε ξενοδοχείο. ΠΟΤΕ δεν θα τη βάλεις μέσα σπίτι σου, ιδανικά ούτε στο αυτοκίνητό σου. Ο νόμος του Μέρφι έχει πολλά πρόσωπα: άλλοτε μοιάζει με λαστιχάκι μαλλιών, άλλοτε με σκισμένο κομματάκι από το περιτύλιγμα του προφυλακτικού, άλλοτε με τρίχα, με χαρτομάντηλο, με γόπα…
3. Δεν αλλάζω τίποτα στην καθημερινότητά μου
Οποιαδήποτε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή στις συνήθειές σου, θα κινήσει υποψίες. Δεν μπορείς να αρχίσεις ξαφνικά να δουλεύεις ως αργά, ούτε να εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος σου από το στρατό. Απαγορεύεται να κάνεις τις παράνομες πράξεις σου στον κοινό σας χρόνο και να ακυρώνεις τις βραδιές που βλέπετε DVD. Μια δυσαρεστημένη γυναίκα είναι εν δυνάμει μια καχύποπτη γυναίκα. Θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο. Τη βραδιά champions league. Την επίσκεψη στους γονείς σου. Το γυμναστήριο. Ακόμη καλύτερα, προσπάθησε να κανονίζεις με την άλλη με βάση το πρόγραμμα της κοπέλας σου. Οι ώρες που πάει στη yoga ή για καφέ με τις φίλες της είναι ιδανικές.
4. Έχω πάντα ένα αδιάσειστο άλλοθι
Πρέπει να έχεις αυτόπτες μάρτυρες και αποδείξεις για τα ψέματά σου. Αν πεις πως πήγες για ψώνια, πρέπει να γυρίσεις με σακούλες. Αν πεις πως επισκέφθηκες τη θεία σου, επισκέψου τη θεία σου – ασχέτως που από τις 3 ώρες που έλειπες στη θεία έκατσες τα 15’. Το καλό άλλοθι είναι εκείνο που μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εκείνο που εμπεριέχει μια μικρή δόση αλήθειας. Σε αυτή θα πατήσεις.
5. Έχω έναν και μοναδικό συνένοχο
Τα ακατονόμαστα έργα σου δεν θα τις μοιραστείς με όλους τους κολλητούς σου, αφενός για να μην ξεφτιλίζεις το κορίτσι σου στο πανελλήνιο και αφετέρου γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να σε εκθέσουν. Δεν γίνεται όμως να μην το πεις σε κανέναν, διότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστείς κάλυψη. Ο Τάσος είναι η κάλυψη. Ο Τάσος χώρισε και θέλει να βγείτε για καφέ να σου κλαφτεί. Ο Τάσος έχει οικονομικά προβλήματα. Ο Τάσος χτύπησε με τη μηχανή. Ο Τάσος γενικά θα πάθει πολλά δεινά και θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος να πει το παραμύθι στη δικιά σου. Προφανώς όσο υποτίθεται πως είσαι έξω για καφέ με τον Τάσο, ο Τάσος δεν μπορεί να είναι online στο chat του facebook. Διάλεξε έναν έξυπνο Τάσο.
6. Εξαφανίζω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία
Και όχι μόνο από τα προφανή, το κραγιόν στο πουκάμισο, τις ξανθιές τρίχες στο πουλόβερ και άλλα κλισέ. Οι αποδείξεις είναι παντού. Τα σπίρτα από την άκυρη καφετέρια στην τσέπη σου. Το ρομαντικό δείπνο στον αναλυτικό της πιστωτικής σου κάρτας. Η ύποπτη σημείωση στην ατζέντα σου. Εξαφάνισέ τα όλα με τη σχολαστικότητα ενός serial killer.
7. Η τεχνολογία είναι εχθρός μου Εχθρός νούμερο 1, το τηλέφωνο. Όλες οι γυναίκες έχουν ψάξει κάποια στιγμή το κινητό του συντρόφου τους (ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν 5 εξαιρέσεις, αλλά εσύ δεν έχεις πέσει σε μια από αυτές). Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι ηλίθιοι άντρες πιάστηκαν από ένα μήνυμα ή μια κλήση που ξέχασαν να σβήσουν. Είναι προτιμότερο να αποκτήσεις ένα καρτοκινητό και να επικοινωνείς με την άλλη αποκλειστικά από αυτό.
Εχθρός νούμερο 2, ο υπολογιστής. Ξέρει (και αποθηκεύει) την κάθε σου κίνηση. Χρησιμοποίησε έναν υπολογιστή στον οποίο εκείνη δεν έχει ποτέ πρόσβαση, π.χ. της δουλειάς ή ενός internet café. Αν θες σώνει και ντε να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή του σπιτιού, τουλάχιστον ας είσαι extra προσεκτικός: Φτιάξε ένα νέο email που θα δώσεις μόνο στην άλλη. Κατέβασε έναν νέο browser, τον οποίο θα κρύψεις βαθιά σε κάποιο folder, και ο οποίος θα δουλεύει σε incognito mode. Δες πώς γίνεται αυτό στον Chrome και πως στον γίνεται στον Firefox. Αν έχεις ήδη αρχίσει τις παράνομες δραστηριότητες σου στο internet, σβήσε τώρα τα επίφοβα sites από το ιστορικό σου. Ναι, και αυτό το κείμενο. Κυρίως αυτό το κείμενο.
8. Είμαι έτοιμος να φτάσω στα άκρα
Όσο προσεκτικός κι αν υπήρξες, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθη. Είπες ότι θα λείψεις 1 ώρα και έλειψες 7. Ξέχασες το κινητό σου στην αθόρυβη και τώρα βρήκες 132 αναπάντητες από το κορίτσι σου. Ήρθε η στιγμή να βγάλεις λαγό από το καπέλο σου. Να εφεύρεις μια απίστευτη ιστορία, την οποία θα κάνεις πιστευτή. Σου έκλεψαν το κινητό. Σου έσκισαν τα λάστιχα. Τράκαρες με το αυτοκίνητο. Για να δουλέψει αυτό το ακραίο κόλπο, όμως, πρέπει να είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα. Να πετάξεις το κινητό σου στα σκουπίδια. Να σκίσεις τα λάστιχά σου. Να ρίξεις το αυτοκίνητό σου επάνω σε δέντρο. Και εννοείται πως αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Έχεις μόνο μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις ένα τόσο extreme ψέμα. Χρησιμοποίησέ τη με σύνεση.
9. Δεν υποτιμάω το κορίτσι μου
Τα «σιγά μωρέ μην το καταλάβει» έχουν κλείσει σπίτια, οπότε ναι, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη της. Αλλά δεν εννοούμε αυτό. Κυρίως εννοούμε να μην υποτιμάς την ικανότητά της να μεταμορφωθεί από αξιοπρεπές γλυκό κοριτσάκι σε ψυχωτικό Ουζούνη. Κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, άνοιξαν κινητά, έψαξαν τσέπες και σημειωματάρια, κατασκόπευσαν το αγόρι τους με το αυτοκίνητο. Μην την εμπιστεύεσαι και μη χαλαρώνεις. Θα γίνεις απρόσεκτος και θα κάνεις λάθη.
10. Αρνούμαι τα πάντα
Δεν ακολούθησες το δεκάλογο κατά γράμμα, με αποτέλεσμα να πιαστείς. Τώρα στη φαρέτρα σου έχεις ένα και μοναδικό τελευταίο όπλο. Αρνήσου τα πάντα. Μην παραδεχθείς τίποτα.Όσο τραβηγμένο κι αν είναι το τελευταίο ψέμα σου, πες το. Δεν έχεις ιδέα ποια είναι η τρελή που σου τηλεφωνεί. Αυτή η φωτογραφία που είσαι αγκαλιά με την ξανθιά είναι αποτέλεσμα photoshop. Η δεσποινίς που έχει γονατίσει μπροστά στο παντελόνι σου είναι μοδίστρα και σου παίρνει μέτρα. Πες ό,τι παπάτζα σου κατέβει στο μυαλό. Δεν πρόκειται να σε πιστέψει, αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Ναι, είναι σούπερ ανήθικο. Αλλά τέτοιος τύπος είσαι. Εδώ θα κολλήσεις;

Και να καίγεσαι αιωνίως στο πιο καυτό καζάνι της κολάσεως.


ierosagon


http://himaira.blogspot.com/

Σχόλια

Ο χρήστης Προωθηση ιστοσελιδων είπε…
Βρε τον Τάσο, υπερωρίες στο ψέμα θα κάνει :D

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!