Ολίσθημα ΓΑΠ στη Θράκη

Quantcast
pap_thrace

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2011 ο Πρωθυπουργός της χώρας Ελλάδος, επισκέφθηκε την Δυτική Θράκη. Το πρωί της αυτής ημερομηνίας προσγειώθηκε με το super puma του, στην πόλη της Ξάνθης και στη συνέχεια οδικώς πήγε στο Πομακοχώρι Δημάριο όπου κι έβγαλε μια ομιλία 1378 λέξεων, τρία αυτούσια τμήματα της οποίας σας παραθέτω:

«…Πιστεύω, λοιπόν, ότι με αυτό τον τρόπο, και θα αναβαθμίσουμε το επίπεδο της γνώσης, αλλά και θα αισθάνονται οι δάσκαλοι ότι είναι ισότιμοι με όλους τους άλλους δασκάλους στη χώρα.

Αυτό θα το προχωρήσουμε, έχω ήδη μιλήσει με το Υπουργείο Παιδείας. Βέβαια, έθεσαν και κάποια άλλα θέματα, όπως είναι η στήριξη στη γλώσσα, και την ελληνική και τη μητρική, την τουρκική γλώσσα, αλλά και σε μαθήματα…»

«…Ένα ακόμη θέμα που έχει τεθεί είναι οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης, ότι θα πρέπει να γίνονται οι προφορικές εξετάσεις και στην τουρκική γλώσσα, όπως γίνονται σε πολλές άλλες γλώσσες. Αυτό θα ζητήσω από τον κ. Ρέππα, να το σημειώσουμε, ώστε να γίνεται, για να τους διευκολύνουμε…»

«…Επίσης, έχω ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, επειδή υπάρχουν τα ΚΕΠ – δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ, στην περιοχή – να προσληφθούν και άτομα, που να μιλάνε την τουρκική γλώσσα, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες…»

Δηλαδή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εμμέσως αναγνώρισε την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη.


"Greek National Pride" blog

Σχόλια

Ο χρήστης Προεδρος είπε…
έχεις γραφτεί πρόσφατα στο δικό μας μπλογκ. θα σε πείραζε να αναδημοσίευα κάποια αρθρα σου τα βρήκα πολυ ενδιαφέροντα και θα άρεσαν στα δικά μο μέλη
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
Ο χρήστης Προεδρος είπε…
Ευχαριστώ να σαι καλά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!