Για «ποτάμια αίματος» προειδοποιεί ο γιος του Καντάφι


Εκτύπωση E-mail
libya_map

«Η Λιβύη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Είτε συμφωνούμε σήμερα σε μεταρρυθμίσεις, είτε δεν θα θρηνήσουμε 84 νεκρούς, αλλά χιλιάδες και ποταμοί αίματος θα κυλήσουν σε ολόκληρη τη χώρα»
Για «ποτάμια αίματος» προειδοποιεί ο γιος του Καντάφιδήλωσε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο γιός του Καντάφι, την ώρα που οι διαδηλώσεις συνεχίζονται.


Μέσω του κρατικού καναλιού, ο Σαίφ αλ-Ισλάμ Kαντάφι έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα ότι η χώρα μπορεί να βυθιστεί σε εμφύλιο και υποσχέθηκε πως το καθεστώς του πατέρα του θα προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα αλλαγών.
«Εάν θέλετε να αλλάξουμε σημαία και εθνικό ύμνο, θα το κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων ο γιος του Λίβυου ηγέτη και προανήγγειλε τη σύγκλιση του Μεγάλου Λαϊκού Κογκρέσου που θα συζητήσει την ατζέντα μεταρρυθμίσεων στη χώρα, ενώ έκανε λόγο και για λήψη κυβερνητικών μέτρων που θα αυξάνουν τους μισθούς.


Αναφερόμενος στους διαδηλωτές έκανε λόγο για προσπάθεια να διασπαστεί η χώρα σε μικρότερα κομμάτια, ενώ αναγνώρισε ότι η αστυνομία και ο στρατός έκαναν πολλούς λανθασμένους χειρισμούς. Τόνισε, ωστόσο, ότι οι αναφορές που κάνουν λόγο για περισσότερους από 200 νεκρούς είναι υπερβολικές      ΠΗΓΗ:ΗΒnews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!