Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, στην Ελλάδα και όχι μόνο, ύστερα από την κυκλοφορία του τραγουδιού Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Η Μαρίνα Σάττι, πέρα από τραγουδίστρια είναι και συνθέτρια, μουσική παραγωγός και ηθοποιός. Η καριέρα της στην μουσική – η οποία χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακών ήχων με αστικά στοιχεία – έχει σημειώσει σημαντική πορεία τα τελευταία χρόνια, με κομμάτια όπως το Κούπες, Μάντισσα, Πόνος κρυφός, Σπίρτο και βενζίνη, Tucutum και ούτω καθεξής. Η 37χρονη τραγουδοποιός έχει ξεκινήσει την καριέρα της εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμα αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα.

Η πρώτη της εμφάνιση σε μουσική σκηνή ήταν το 2008, όταν η Σάττι συμμετείχε στο σχήμα στην Ακτή Πειραιώς και ήταν 22 ετών, με ονόματα όπως οι Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και άλλοι. Από τότε η Μαρίνα Σάττι είχε το χαρακτηριστικό έθνικ στιλ, αλλά τα μαλλιά της ήταν κόκκινα και σγουρά, εντελώς διαφορετικά.

NDPPHOTO / NDP PHOTO

NDPPHOTO / NDP PHOTO

«17-10-2008 Έναρξη “Ακτή Πειραιώς”, Αντιγόνη Ψυχράμη-Σωτήρης Καλυβάτσης-Χρήστος Θηβαίος-Γιάννης Ζουγανέλης-Σάκης Μπουλάς-Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Μαρίνα Σάττι».

«Γίναμε θέαμα… Όλοι. Παλιοί και καινούργιοι. Και η πλάκα είναι που μας αρέσει. Γίναμε θέαμα. Και τί θέαμα! Υπερπαραγωγή. Και δε φτάναμε η παλιά παρέα, Παπακωνσταντίνου, Μπουλάς, Ζουγανέλης, πήραμε και τους καινούργιους στο λαιμό μας… Το Χρήστο Θηβαίο και το Σωτήρη Καλυβάτση, Αμάν! Και πήραμε και δύο πιτσιρίκες κούκλες και φωνάρες, την Μαρίνα Σάττι και την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και τον ηθοποιό Φοίβο Δουδωνή. Φέτος θα σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Αυτή τη φορά πραγματικά γίναμε θέαμα… Θα δείτε!!!» έγραφε η ανακοίνωση τότε, για τους ενδιαφερόμενους.

Η Μαρίνα Σάττι έχει αλλάξει στιλ στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια πάντως καταφέρνει να ξεχωρίζει με το boho, μοναδικό της ύφος μέχρι σήμερα, καθώς τα looks της είναι πάντα προσεγμένα με ιδιαίτερη και τολμηρή αισθητική. Όσον αφορά τα μαλλιά της, από χτενίσματα προτιμάει τα κοτσιδάκια ή να φοράει τσιμπιδάκια, κάνοντας τα look της ακόμα πιο trendy.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, αλλά ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη και έμπειρη» είχε πει για τη φετινή συμμετοχή της, στην εκπομπή Δύο στις Δέκα.

https://www.ladylike.gr/celebrities/marina-satti-agnoristi-16-xronia-prin-stin-proti-tis-emfanisi-se-mousiki-skini/?utm_source=News247&utm_medium=BON1&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos=3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»