Αντιδυτικό παραλήρημα από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης: Οι ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούν τη FETO ως όπλο κατά της Τουρκίας




Νέο αντιδυτικό παράληρημα, αυτή τη φορά από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, θεώρησε σκόπιμο να εξαπολύσει επίθεση εναντίον των ευρωπαϊκών κρατών και των ΗΠΑ, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες.

Σε συνέντευξή του στο Α Haber, o Μπεκίρ Μποζντάκ αναφέρθηκε στις πληροφορίες που έχουν ως τώρα για την επίθεση και στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία, όπως είπε, χρησιμοποιούν τη FETO ως όπλο εναντίον της Τουρκίας.

Δήλωσε ότι υπάρχει πόλεμος εναντίον της Τουρκίας και αναφέρθηκε στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι κακώς παρέχουν άσυλο στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον άλλοτε συνεργάτη του Ερντογάν και πλέον εχθρό του, καθώς τον κατηγορεί για την οργάνωση του πραξικοπήματος εναντίον του.

«Όλες οι ξένες δυνάμεις στηρίζουν τους τρομοκράτες. Όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις υποστηρίζονται από ξένες δυνάμεις. Οι ξένοι χρησιμοποιούν εσωτερικούς. Η τρομοκρατική οργάνωση DEASH είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση. Βλέπετε, τρομοκράτες ήρθαν από την Ισπανία στην Αμερική, από την Αγγλία στην Κίνα για να ενταχθούν στο DAESH. Πότε η τρομοκρατική οργάνωση DEASH μεγάλωσε ανθρώπους που ξέρουν αυτές τις γλώσσες και την ψυχολογία των λαών και τους έστειλε σε αυτές τις χώρες;», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: 

«Πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση. Υπάρχει ένας πόλεμος αντιπροσώπων κατά της Τουρκίας για την τρομοκρατία. Πριν έρθει η κυβέρνηση του AK Party, η Τουρκία ήταν μια χώρα χωρίς αυτόματα όπλα. Με τον Ταγίπ Μπέη ο κόσμος πίστεψε στη δύναμη της Τουρκίας. Υπάρχει μια ισχυρή Τουρκία όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Γεμίζει τις συζητήσεις με ανακαλύψεις. Έχουμε γίνει μια αυτάρκης χώρα στην αμυντική βιομηχανία».

Αναφερόμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν και τις ΗΠΑ, είπε: «Για παράδειγμα, ο φάκελός μας για τον αρχηγό της τρομοκρατίας Φετουλάχ Γκιουλέν βρίσκεται στις ΗΠΑ. Συναντήθηκα εκεί δύο φορές, συζητήσαμε αρκετά στοιχεία. Είπα ότι εάν οι ΗΠΑ δεν δουν αυτά τα στοιχεία, δεν θα βρουν αρκετά στοιχεία για οποιαδήποτε έκδοση στον κόσμο. Στείλτε το στις δικαστικές αρχές, είπαμε, αν βγει απόφαση κατά της Τουρκίας θα βγει. Οι άντρες σκέφτονταν τα συμφέροντά μας, πήραν απόφαση εναντίον μας! Θα συνεχίσουμε ακόμα κι αν το απορρίψουν 100 φορές».

Στη συνέχεια συνέδεσε τη FETO με τις ευρωπαϊκές χώρες: «Οι ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούν τη FETO ως όπλο κατά της Τουρκίας. Το κράτος έχει πλέον περισσότερες πληροφορίες για το FETO. Όσο περισσότερες μέθοδοι ξετυλίγονται, τόσο περισσότερα δεδομένα υπάρχουν στην κατάσταση. Οι μέθοδοι κωδικοποίησης προκύπτουν ως αποτέλεσμα της έρευνας. Χώρες όπου είναι οργανωμένο το FETÖ, αφρικανικές χώρες, Τουρκικές Δημοκρατίες και μουσουλμανικά ιδεώδη στα Βαλκάνια. Η Ρωσία δεν άφησε ποτέ τη FETO στη χώρα της. Χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Αγγλία τη χρησιμοποιούν σαν μαχαίρι στα χέρια τους, σαν όπλο ενάντια στην Τουρκία».

https://vimapress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!