Η θεσμική απάντηση στο χάος


Η κωδική ονομασία της σημερινής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά ήταν… Ζάππειο IV. Το πολιτικό περιεχόμενο της, είχε να κάνει με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο προτείνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  στην ελληνική κοινωνία. Με ριζικές και θεαματικές τομές. Που θα φέρουν την Ελλάδα του 2012 πιο κοντά στο αύριο.
Το πλήρες σχέδιο δράσης το οποίο παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, στόχευε σε εκείνους που παραμένουν αναποφάσιστοι ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου. Καθώς και σε όσους συνεχίζουν να προσεγγίζουν απαξιωτικά την πολιτική, αφήνοντας με τη στάση τους χώρο για τα άκρα. Για το χάος.

Η ομιλία Σαμαρά ήταν ακριβώς μια απάντηση στο χάος, τον καταμερματισμό, την ακυβερνησία. Μια πειστική απάντηση σε όσους επενδύουν ή… δεν ενοχλούνται από την προοπτική να συνεχίσει η Ελλάδα με μια συμβατική διακυβέρνηση. Η οποία, δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό από το να συντηρήσει τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε ένα πλήρες, αναλυτικό και συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Επιβεβαιώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος αποτελούν τις μόνες εναπομείνασες σταθερές στο πολιτικό σύστημα. Με προοπτική αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης.http://www.statesmen.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!