Translate

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Τολμάς και μιλάς Γιωργάκη;;Δεν είναι μόνο το γεγονός οτι έσπρωξε τη χώρα με δόλιο τρόπο στις βρώμικες αγκάλες των τοκογλύφων, δεν είναι ουτε κάν το γεγονός οτι ακόμη και τώρα κοροιδεύει και εμπαίζει ασύστολα έναν ολόκληρο λαό. Είναι το γεγονός ότι κατόρθωσε μέσα σε 24 μήνες (!!!) να καταρρακώσει την οικονομία της χώρας μας, να φέρει σε τρομερό κίνδυνο την οικονομία μιας ολόκληρης ηπείρου, να αποσταθεροποιήσει ένα "σκληρό νόμισμα" και να γίνεις - ενδεχομένως - κι ο μοιραίος άνθρωπος για όλη την ...ανθρωπότητα!

Να δούμε λοιπόν που θα κρυφτεί τώρα που ο ελληνικός λαός αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της προδοσίας....

Διαβάζουμε στο Έθνος....

Απάντηση στα όσα υποστήριξε σε χθεσινή του συνέντευξη ο Π. Καμμένος περί δήθεν άρνησης της Ελλάδας να δεχθεί 22 δισεκατομμύρια ευρώ που ήταν διαθέσιμα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε ο Γ.Παπανδρέου που καταλογίζει στον Πάνο Καμμένο ασύστολα ψεύδη με σκοπό το σόου. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:

Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.


Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".


Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.


Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας.

Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας».


Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.


Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.


Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.


Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.


Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.


Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.


Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.


Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας.


Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια.

Κατα διαβολική σύμπτωση όμως χθές και λίγο πριν τις δηλώσεις του ΓΑΠ, ο Ιβάν Σαββίδης (Επικεφαλής της 5ης περιφέρειας του ΣΑΕ, Προέδρου της ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινωτήτων Ρωσίας & Βουλευτή της 4ης και 5ης Συνόδου της Κρατικής Δούμας) μίλησε στο Κρήτη TV για την δήλωση του Πούτιν που ποτέ δεν υπήρξε (όπως υποστηρίζει ο ΓΑΠ στην παραπάνω επίσημη δήλωση του!) και για αυτά που δεν γνώριζαν οι δήθεν αξιόπιστοι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ!

Ακολουθεί άρθρο από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Νέα Κρήτη:
Σε εξειδίκευση των καταγγελιών που είχε κάνει για τη στάση Παπανδρέου όταν τέθηκε το ζήτημα βοήθειας από τη Ρωσία προχώρησε από την Κρήτη χθες (λίγες μέρες πριν τις ελληνικές εκλογές), μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ ΤV”, ο στενός συνεργάτης του Πούτιν – ποντιακής καταγωγής βουλευτής – Ιβάν Σαββίδης. «Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βοήθειας από τη Ρωσία», είπε με κατηγορηματικό τρόπο, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πως στη δανειακή σύμβαση που έχουμε υπογράψει η Ελλάδα έχει περιορισμούς για σύναψη συμφωνίας οικονομικής χρηματοδότησης από τρίτους, ενώ έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι, την περίοδο που είχε για πρώτη φορά μιλήσει για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είχε καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς Σαββίδη!


Αρχικά ο κ. Σαββίδης (που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές) δήλωσε ότι «η υπόθεση αυτή έχει περάσει» και δε θα ήθελε να πει «τίποτα περισσότερο». Τόνισε από την πρώτη στιγμή, όμως, στις ερωτήσεις του καναλιού ότι «η Ελλάδα έχει χάσει την ευκαιρία που είχε». Όπως είπε στη συνέχεια, «σήμερα υπάρχει ακόμα δυνατότητα να γυρίσει η Ελλάδα στα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Παπανδρέου δυστυχώς ήρθε στη Ρωσία με σκοπό να δείξει ότι έχει σχέσεις με τη Ρωσία και όχι να διευθετήσει το ζήτημα» Ο Ιβάν Σαββίδης επανήλθε και στο ζήτημα του πρώτου πακέτου στήριξης 25 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα έδινε η Ρωσία στην Ελλάδα, αλλά ο κ. Παπανδρέου δεν τα δέχτηκε, γεγονός που ο ίδιος ο Ρώσος βουλευτής το αποδίδει στα συμφέροντα των Αμερικανών και των δυνάμεων της Δύσης. Κι ενώ το θέμα αυτό ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στη συνάντηση Παπανδρέου-Πούτιν στη Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010, εντούτοις «ο κ. Παπανδρέου έβαλε ζητήματα οικολογικά στο τραπέζι, για λόγους που καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.


Αναφερόμενος στις εκλογές της Ελλάδας, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αναδείξει πατριωτική κυβέρνηση που να προχωρήσει σε συνεργασία με τη Ρωσία και τότε η Ελλάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. Όμως ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια που υπάρχουν για μια τέτοια συμφωνία δεν είναι μεγάλα, αφού δεν ξεπερνούν τον ενάμιση χρόνο. Στο ερώτημα αν θεωρεί πατριώτη τον Γιώργο Παπανδρέου, ο ίδιος υποστήριξε πως «όχι. Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός δεν ήταν. Έκανε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δε δίστασε να πει ότι «στην Ελλάδα η κυβέρνηση σήμερα είναι των Γερμανών και η Μέρκελ πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει ο Χίτλερ, για να την κατακτήσει και να πάρει τα πετρέλαια που έχει η νότια Κρήτη» Ο κ. Σαββίδης επισήμανε στο σημείο αυτό ότι τόσο η Μέρκελ όσο και ο Σαρκοζί δουλεύουν για τις χώρες τους. «Αν η Μέρκελ ήταν στην Ελλάδα, θα έκανε καλό στην Ελλάδα. Όμως επειδή είναι Γερμανίδα, κάνει κακό στην Ελλάδα και καλό στη χώρα της», είπε μεταξύ των άλλων. Σχολιάζοντας μάλιστα τις εξελίξεις στις γαλλικές εκλογές και την ήττα Σαρκοζί, είπε ότι η ήττα αυτή θα είναι προς όφελος της Ελλάδας.


Για να δώσει έμφαση στο ρόλο του Γ. Παπανδρέου, ο Ιβάν Σαββίδης δε δίστασε να πει ότι, ακόμα και χωρίς κανένα επιτόκιο δανεισμού από τη Ρωσία, πάλι θα έμπαιναν εμπόδια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας από τη χώρα αυτή, καθώς ο τότε πρωθυπουργός ήθελε αποκλειστικά και μόνο να αποφύγει το δανεισμό από τους Ρώσους για να κάνει το χατίρι στους Αμερικανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μη δυσαρεστήσει έτσι και τους Μέρκελ και Σαρκοζί.  


Μέχρι και στο αίτημά τους για αγορά των ελληνικών εργοστασίων ζάχαρης απάντησε αρνητικά η τότε ελληνική κυβέρνηση, ενώ ακόμα και στην έκδοση ομολόγων από τους Έλληνες της διασποράς στη Ρωσία, παρά τη σαφή πρόταση που έκαναν στην κυβέρνηση Παπανδρέου, πάλι άρνηση υπήρξε. «Δεν είπε ο κ. Παπανδρέου ξεκάθαρα το “όχι” στα ομόλογα. Απλά δεν απάντησε ποτέ»!

Το τέλος σου Γεώργιε Α. Παπανδρέου είναι ήδη προδιαγεγραμμένο. Οπου και να πας θα πιαστείς. Πίστεψέ το αυτό. Όπου και να πας. Δε θα σε καλύψει κανείς, μα κανείς! Κανείς δε θα δώσει άσυλο σε έναν τιποτένιο.Αργά η γρήγορα θα συλληφθείς, θα δικαστείς και θα καταδικαστείς. Εσύ και όλη η συντροφιά των προδοτών και των δοσίλογων που σε απαρτίζει. Το τέλος σου, αλλοίμονο, θα είναι τρομερό. Δε ξέρω αν θα σε στήσουν στο τοίχο ή αν θα σου περάσουν θηλιά στο λαιμό, αλλά ετούτος ο λαός, αμα θυμώσει και τσαντιστεί, γίνεται ασυγκράτητος. Δε ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι οτι θα σε τιμωρήσει έτσι όπως κρίνει αυτός. Παραδειγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: