Νέα πρόκληση Ερντογάν: «Παρατηρητής» στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών το ψευδοκράτος



Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μιλώντας από την Σαμαρκάνδη, όπου βρέθηκε για την 9η Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, ανακοίνωσε ότι το ψευδοκράτος εντάχθηκε ως παρατηρητής στον οργανισμό.


Μιλώντας στην σύνοδο ο Ερντογάν είπε: «Συμφώνα με το δίκαιο αδελφοσύνης, αποδεχτήκαμε ως παρατηρητή στον Οργανισμό μας (των τουρκόφωνων κρατών) την 'ΤΔΒΚ'. Δείξαμε στα αδέλφια μας τους Κύπριους, οι οποίοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού κόσμου, ότι δεν είναι μόνοι, συμβάλλοντας παράλληλα στην διαδικασία επίλυσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, εσάς τα αξιότιμα αδέλφια μου, για την αλληλεγγύη».  

Παράλληλα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν στράφηκε και εναντίον της ΕΕ, λέγοντας ότι έχει την Τουρκία στην πόρτα της για 52 χρόνια και την ταλαιπωρεί:

«Ως μέλος παρατηρητή, ευχαριστώ πραγματικά τον αδερφό μου, Βίκτορ Ορμπάν, για τη γέφυρα που δημιούργησε μεταξύ Ευρώπης και τουρκικού κόσμου. Και σαν να προέρχεται από τις ίδιες ρίζες,  δίνει αγώνα για την δημοκρατία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γι' αυτόν τον λόγο, δίνω τα συγχαρητήρια στον ίδιο. [...] Στην πόρτα της ΕΕ μας ταλαιπώρησαν 52 χρόνια. Ακόμη κάνουν το ίδιο. Εμείς θα δώσουμε την απάντηση μας, όταν χρειαστεί και έρθει η ώρα».

https://www.lykavitos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!