«Μια χοντρή χελώνα που έπεσε ανάσκελα» -Το απίστευτο σχόλιο στο CNN για τον Τραμπ έγινε viral

«Είναι λυπηρό και πραγματικά τραγικό». Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ, ο δημοσιογράφος του CNN, Anderson Cooper, δεν μάσησε τα λόγια του σχολιάζοντας το διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ από το Λευκό Οίκο, με το οποίο κατηγορούσε τους Δημοκρατικούς ότι του κλέβουν την προεδρική εκλογή, χωρίς να δώσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

«Αυτό ίσως καταλήξει στο Ανώτατο Δικαστήριο, θα το δούμε. Σας είχα προειδοποιήσει ότι η επιστολική ψήφος θα ήταν σκέτη καταστροφή», ισχυρίστηκε ο Τραμπ στο διάγγελμα που ορισμένα αμερικανικά κανάλια επέλεξαν να διακόψουν στον «αέρα», κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση


«Αυτό είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο στον κόσμο. Εμείς τον βλέπουμε σαν μια χοντρή χελώνα που έχει πέσει ανάσκελα στην πλάτη και χτυπιέται στον καυτό ήλιο, καταλαβαίνοντας ότι ήρθε το τέλος του», ήταν το σχόλιο του Anderson Cooper στο CNN.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αυτές τις δηλώσεις ενώ βρισκόταν σε δύσκολη θέση έναντι του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν. Στο διάγγελμά του, ο Τραμπ δήλωσε ψευδώς ότι ήταν ο νικητής των εκλογών, ότι η εκλογική διαδικασία δι’αλληλογραφίας είχε διακοπεί και ότι η επιστολική ψήφος κατέστρεψε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσθεσε, μάλιστα, ψευδώς, ότι είχε προβάδισμα σε κάποιες Πολιτείες «το οποίο μυστηριωδώς μίκρυνε». Ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε λέγοντας ότι πολλές «παράνομοι ψήφοι» είχαν καταμετρηθεί και διαβεβαίωσε ότι είχε κερδίσει Πολιτείες τις οποίες στην πραγματικότητα είχε χάσει ή για τις οποίες το αποτέλεσμα παρέμενε αβέβαιο.

«Δεν νομίζω ότι έχουμε ξανακούσει παρόμοια πράγματα από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», συνέχισε τον σχολιασμό του ο Αμερικανός δημοσιογράφος Anderson Cooper. «Θα παρατηρήσατε ότι δεν έδωσε καμία απόδειξη για καμιά νοθεία. Τίποτα απολύτως. Aλλά απλά δεν μπορεί να το αποδεχθεί και θέλει να συμπαρασύρει τα πάντα μαζί του, μαζί και τη χώρα», κατέληξε.

Το Twitter πήρε φωτιά με το σχόλιο του δημοσιογράφου, ορισμένοι έγραψαν ότι «αγάπησαν τον Κούπερ» και άλλοι αποκάλεσαν τα λεγόμενά του «ποίηση» και του απέδωσαν και βραβείο.

Κάποιοι άλλοι είπαν ότι λυπούνται τις καημένες τις χελώνες:

Πηγή: iefimerida.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!